reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

witam wieczornie:-) wrocilam z pracy i czekam na dowozke mojego zamowionego kebaba:-D no tak od 3 dni placze za kurczakowym kebabem ze powiedzialm mezastemu ze jak mi nie zamowi to moze sie juz pakowac i wyprowadzac z domu;-):-D jutro bede robic babeczki z nadzieniem truskawkowym jak wyjda ladne to wkleje fotke i sie z wami podziele:tak::-)a kto blisko mieszka to zapraszam :-)

ja tez mam sluz caly czas i czasme jest bialy i gest czasem wodnisty bardziej i przezroczysty...od kilku dni wieczorami mam taki podbarwiony na zolto ale lekarz kazal czekac az mi przeziebienie minie bo moze byc od tego podobno:sorry2:zobaczymy

uciekam bo walsnie mi zarelko przyjechalo mniam:-p ja juz w wyrku w pizamce i teraz sie najem heheheheh

reklama
WieciE co dziewczyny, a ja sie zmartwilam, wlasnie zdalam sobie sprawe, ze przeszly mi wszystkie objawy ciazy :( piersi mnie juz nie bola jak je dotykam, nie sa juz nawet nabrzmiale, nie jestem senna ani zmeczona, nie pobolewa mnie podbrzusze...
Dziwnie sie czuje...

azorek jak tak ostatnio mowilyscie o kebabie to mi tez sie zachcialo i sama sobie zrobilam od poczatku to konca. Wlasnej roboty sosy, kurczaczek, pita rowniez i byl boski. Fastfoody lubie we wlasnym wykonaniu: hamburgery, pizze, kebaby:)

Zapominajka progesteron to musze brac pewnie do 12-16tyg ciazy kiedy lozysko sie zrobi i samo zacznie wszystko produkowac. Bo tak to mialam podane zarodki na cyklu bezowulacyjnym takze mialam sztucznie robione endo i sztuczna prace cialka zoltego bo go nie mam, a on produkuje progesteron. Takze biore 3x2 lutke do piczki i 3x1 dupka do ust a i tak mam niski progesteron i sie boje ale nie plamie to chyba jest dobrze.

krak8686 ze mnie to sie leje, ze musze wkladki zmieniac pare razy. Ale to tez przez ta lutke co biore dopiczkowo;]

Azorek mmmmnnnnniam ale smaka narobiłaś:rofl2:
Krak moze to takie chwilowe uciszenie objawów zeby potem uderzyc ze zdwojona siła, tylko sie nie stresuj.

A co do objawów to u mnie teraz jest zupełnie inaczej niz w pierwszej ciazy w której praktycznie nie miałam zadnych poza brakiem @ i dopóki mi brzuch nie urósł w 4-5 m-cu to nie wiedziałam ze jestem w ciazy.

Witam sie z rana :-)

Krak - ja się martwie z tego samego powodu ... czuje sie za dobrze :-(

całą noc myślałam o tej mojej rozmowie w pracy i się zamartwiałam .... do tego o 3 w nocy była akcja bo młody jest trochę przeziębiony i przez kaszel zsikał się do łóżka więc trzeba było go myć, przebierać, zmieniać pościel itd .... dobrze że mam urlop to przynajmniej posiedzi w domu a nie musi chodzic do przedszkola i sie wykuruje. Drobne zakupy przyniesie mi tata więc dzisiaj nigdzie nie wychodzimy.

Witajcie,ale u nas śnieg pruszy. :szok: Zaprowadziłam synka do p-kola i mnie muli.Chociaż wczoraj jak wypiłam mięty to lepiej się czułam
Krak też takie dni mam ,wczoraj już mdłości prawie nic i apetyt powrócił.Co chwila łapię się za cycki czy bolą.
Lorelain najważniejsze maleństwo,a kierownikom przejdzie złość z czasem.Odpoczywaj
Nikamo to prześlę Ci moje dane tylko ja chyba mam zablokowane w wyszukiwarce,ale spróbuj.Jak nie dasz rady to prześlij swoje i wtedy Cię znajdę :happy2:
Goka ściskam ,silna babeczka jesteś

Lorelain zdrówka dla synka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się z mielonymi, ogórkiem, chlebem, kawusią, cukrem i mlekiem przed twarzą i mówię dzieńńń dooo bryyy
biggrin.gif

Dzieci zawiezione do przedszkola, łóżka okiełznane, śniadanie w książki i notatki porozkładane na stole czekające na studentkę i to w zasadzie na tyle
p.gif
.
Od 2 tygodni trzaskających 20 stopniowych mrozów pojawił się śnieg choć dziś tylko 4 stopnie co dziwne straszna ślizgawica. Pogoda zwariowała.
Od razu uprzedzam że dziś raczej już nie zajrzę, mam taki zapierdzielantus na dziś że już od samego myślenia o tym co mnie czeka boli głowa. Na dodatek jutro wizyta u mojego guru Pana ginekologa więc nerwiska już zaczynają dopadać. Jak by to powiedział mój starszy syn "kiłam się na boki z nerów" czytaj kiwam
p.gif

Krak z tymi śluzami to jest różnie, bawet lekko podbarwione krwą mogą być i to też normalka. Najważniejsze by nie było żywej krwi reszta dozwolona.

Lorelain zdrówka dla syneczka
Udanego dnia robaczki moje
wink2.gif

no to wszyscy po śniadaniu i mieszkanko ogarnięte ... młody ogląda swoją ulubioną bajkę dinopociąg a ja mam chwilkę na forum :-p

syneczki - ja bym chętnie znowu studiowała :tak: ... brakuje mi tego :blink:

aguga - u mnie też się biało zrobiło ;-)

a ja się czuję na tyle dobrze, że jakbym nie wiedziała że jestem w ciąży to bym nawet nie podejrzewała

reklama
hej:)
Wiktoria w przedszkolu, mlody wojuje z ladowarka od telefonu i mnie doprowadza do szalu, bo nic innego nie chce.U nas caly czas zimno, teraz jest -8!! wczoraj zamarzla woda w przylaczu do budynku i od 11 do 18 strazacy walczyli dzielnie o jej przywrocenie.

Krak - objawow nie mam, ale mi to nie przeszkadza:) wrecz przeciwnie!! jak pojde po Wiktorie, to odbiore wynik bety z wczoraj.

Lorelaine
- zdrowka:) przerabialam to w poprzednia zime...

Do góry