reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

No to zostaniemy przy liście. Od 2 osób juz dane dostałam. Jutro się zajmę listą. Chyba że jeszcze dziś znajdę chwilę. To narazie wpisujemy wiek, datę porodu i jeżeli macie ochotę to imię:tak:

reklama
Super sprawa z tą lista.Moim zdaniem nick,wiek, data porodu ,płeć i imię wystarczy.Ja podam swoje w piątek po wizycie oki?

też uważam, że ta lista to dobra sprawa i chyba lepiej będzie jak jedna osoba się tym zajmie, żeby bałaganu nie narobić

a ja dzisiaj od rana niby zachcianki na cos...po czym jak to zrobie i wezme 3-4 kesy to stwierdzam ze jednak nie mam na to ochoty:-D

Hehe, tez tak mam, tylko ze mi ochota odchodzi na to co zrobilam zanim to cos wezme to do ust:-)

Ja jestem za zeby taka nsza liste zrobic jak proponowala Pesca. Mysle ze fajnie by to wygladalo.

Ostatnia edycja:
Hej,
dane do tabelki wysłane ;-)

ja już jestem po wizycie... z lekarza jestem bardzo zadowolona, ma super profesjonalny sprzęt noi najważniejsze że ma świetne opinie. Dostałam całą masę badań do zrobienia. Na usg było widać ładnie pęcherzyk który ma już dzisiaj 11 mm a w środku ciałko żółte i kropeczek z serduszkiem. Przełączył mi na powiększenie to bardzo łądnie było widać pulsującego kropka. Mam przyjść za 2 tygodnie na wizyte z wynikami badań i wtedy pójde na l4 bo powiedział że opyłki metalu i farba są bardzo neibezpieczne a do tego ryzyko infekcji po moim zapaleniu płuc.
Zwiększył mi dafkę duphastonu, mam jeśc dużo owoców i warzyw.
Kupiłam w aptece mustelle...cholerka zaplaciłam 99 zł :confused2:

palu gratuluję!

Dziewczyny może zrobiłybyśmy sobie listę przyszłych mamuś? :tak: Umieściłybyśmy tam np. przewidywaną datę porodu, wiek, a później płeć, imię, datę narodzin itd. Co wy na to?

super pomysł
dziewczyny czytam was narazie musze się wkręcić...bo wy już sie w sumie znacie...hehe musze nadrobić.

Czesc wszystkim Nowym Mamom, niesmialo chcialabym do was dolaczyc :) Wczoraj zrobilam test :) i wyszedl pozytywny (3+ od daty poczecia, ostatnia @ 01.01-niestety nie umiem wyliczyc terminu porodu).
Narazie podchodze do tej informacji bardzo spokojnie, poniewaz szczerze mowiac mialam byc sierpnioweczka 2012, ale cichutko bardzo cichutko oboje liczymy, ze tym razem sie uda :)
Cos o mnie w skrocie -w tym roku koncze 29 lat, mieszkam za granica w UK z moim narzeczonym, dzidzius jak najbardziej juz kochany i oczekiwany :)
Chcialam sie tylko z wszystkimi mamami przywitac. Trzymam kciuki za nas wszystkie :)

Witam nowe zafasolkowane:)
lorelain ja kupilam na allegro 3 te balsamy mustela: jeden na ciezkie nogi 66zl, drugi na rozstepy 62zl i trzeci do biustu 66zl

tez macie takie ciezkie nogi bo mnie juz qrwica bierze? chyba bym wolala miec mdlosci

Ostatnia edycja:
reklama
marand ja na pierwszej wizycie w 5w6d dowiedziałam się że z usg jest to 4w3d więc jeszcze większa różnica niż u ciebie.Dlatego z taką niecierpliwością czekam na jutrzejszą wizytę..
Dziewczyny pomysł naszego kalendarza jest super.Jutro(czyli dziś:) po wizycie prześlę swoje dane:-)

Do góry