reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Bellka jestem za pomysłem. Lepiej zacząć teraz póki jest nas do ogarnięcia jednocześnie systematycznie dodając niż szukać i przebijać się przez 20 mamuś jednorazowo :-)

reklama
To ja bym mogła się zająć taką listą. To czekam na jakieś dodatkowe propozycje co można na liście umieścić.

Bellka myśle, że nick, termin spodziewany starczy. Potem można dopisać płeć, imię i faktyczną datę urodzin. Nie wiem co jeszcze.

No to wysyłajcie mi dane na priv, a ja jutro stworzę listę jak będę miała więcej danych.
hmm.. może wiek jeszcze. Jeśli ktoś ma ochotę

tez mozna liste zrobic w formie postow, ze Bellka otworzy nowy temat lista ciezarowek;] i tam kazda z nas bedzie miala jednego posta i bedzie sobie go edytowala, kiedy bedzie wiedziala cos nowego. Ja proponuje, zeby kazda wpisywala: date kazdego usg plus fotka do tego wymiary i wage bebiczka po badaniach, swoje obwody i wagi (waga startowa itd) date kiedy dowiesz sie o plci, imie, date porodu. I kazda bedzie miala tylko jeden wpis, a jak ktos napisze wiecej to Ty chyba Bellka mozesz byc moderatorem i wykasowac i napisac tej dziwczynie, zeby edytowala sobie swoj wpis. Co wy na to? i na pierwszym poscie napiszesz jakie sa zasady dla nowo przybywajacych|:)

palu w sumie to też dobry pomysł. Ale niech reszta dziewczyn się wypowie co wolą i jak będzie wygodniej. Z jednej strony taki każdy wpis będzie zawierał więcej info, ale z drugiej strony taka lista będzie dużo bardziej czytelna.

Ja myślę, że przy tylu postach zrobi się bałagan, a poza tym listę można poukładać w kolejności i edytować jeśli zajdzie potrzeba.

To oczywiście tylko taka sugestia :-)

Wolałabym by były tam podstawowe informacje, tzn termin porodu, nick, wiek, płeć, poród naturalny czy cesarka, zdjęcie i tyle. Wagi, obwody hmm nie wiem czy to potrzebne.
Oczywiście byłoby świetnie gdyby to było pogrupowane wg terminu, wtedy jak będziemy się rozdwajać to wiadomo będzie mniej więcej kto i kiedy.
I ja jestem za tym by zrobiła to jedna osoba. Jeśli coś się zmieni napisze wiadomość i ona wtedy pozmienia dane.

Osobiście jestem za listą. Sprawdziła się dwukrotnie na tematach w których uczestniczę i z doświadczenia wiem że rozbudowany topik z możliwością osobnych wpisów będzie nie małym zamieszaniem a połowa informacji i tak nie będzie przeczytana.

reklama
Do góry