reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Marand no tak ale... można zrobić otworek w leżaczku na brzuszek hehehe :-D

Emotion co do opalania to ja korzystalam w pierwszej ciązy ale rodziłam dopiero w listopadzie wiec jeszcze takiego duzego brzuszka nie było, ale na plazy to wciąż zakryty miałam.A jak sie chcialam z tyłu poopalac to po prostu robilam dziurke w piasku, kladłam kocyk i korzystałam za słonca :-p

marand też się zastanawiałam nad tym opalaniem tyłu nóg :tak: i na żaden pomysł nie wpadłam. No ale mam zamiar normalnie korzystać ze słoneczka, oczywiście z zakrytym brzuchem(muszę sprawić sobie tankini). Nie mówię oczywiście o leżeniu plackiem w upale 40 stopniowym, ale spacerowanie po słoneczku, czy poleżeć na leżaczku z książką czemu nie.
lori dobry pomysł z tą dziurą w piasku :-D Mamy zamiar się wybrać nad morze koniec czerwca-początek lipca więc napewno skorzystam, co by te nogi troszkę kolorku z tyłu nabrały :-D

pomysł z dziurką w pasku niezły - na pewno do wypróbowania

ja to tak sobie myślałam że może na jakimś pontonie, dużym kole ratunkowym i tam w tą dziurę brzuchola wepchnąć, hehe, no zobaczymy może póki co to jeszcze jakiś pomysł wpadnie

ja już sobie tankini zakupiłam więc czekać tylko lata

reklama
Ja kupuję w Piotrze i Pawle, Almie lub w Tesco. Nie wiem jak w innych sklepach, bo się nie rozglądałam. Ale powiem Ci że ciężko nieraz nawet w tych wymienionych dostać. Bo raz jest, a raz tylko puste miejsce na półce :tak: Widocznie dobrze się sprzedaje, bo to bodajże jedyne piwo co ma 0,0%. A i kupowałam też Bavarię jabłkową i brzoskwiniową, ale to już w ogóle jak oranżada :-D

U mnie w miescie to chyba tylko Tesco jest, no ale nic wysle brata na wywiad :)
U nas [w irlandii] tez tylko w 1 sklepie mozna kupic i szybko tez sie wysprzedaja.

Szukalam kiedys o piwach bezalkocholowych, ile ktore ma faktycznego alkocholu i to jest jedyne ktore napewno go nie ma. Pisalo wlasnie jak sie produkuje, takie piwo itp  :) 

Witam wszystkie przyszłe mamy! Jestem początkującą forumowiczką, ale bardzo szczęśliwą mamą 6-latki i małej niespodzianki z terminem na 2 października. We środę mam usg genetyczne i zobaczę ludzika. Pozdrawiam wszystkie mamusie cieplutko.

witamy, witamy:-D

jejku jak się cieszę, że mogę sobie leżeć normalnie i pisać :happy2:
zacznę normalnie żyć - dziwne nie...cieszyć się z leżenia...ale lepsze to niż miałam
jutro mam USG i wybłagam lekarza o zdjęcie, bo jeszcze nie mam :-(
wtedy może uwierzę i wstawię suwaczek

cześć sonka :biggrin2:

dużo będzie październikowych maluchów :happy2: a mnie jak się uda, to zostanę październikówką po raz drugi :tak:bo termin na 29 jest ciężki do trafienia

no ale czas na mnie...z tej radości nie mogę przeginać w drugą stronę
do jutra, dobrej nocy

Ostatnia edycja:
A ja o tych wnuczkach babci i wnukach dziadka pierwszy raz słyszałam :szok:

Sonka witaj :-)

Naprawdę sporo nas październikowych mam. Potem ile małych buziek będzie do oglądania :-) Teraz wydaje się to tak odległy czas, ale potem pewnie nie raz cofniemy się do pierwszych stron z sentymentem czytając o pierwszych wizytach, zakupach i zdjęciach z usg :-)

Moja Mama twierdzi, że jest babcią poniważ mam córeczkę, a wcześniej była tylko żoną dziadka, bo brat ma syna :-) , ale to tylko takie żarty...

Wreszcie mam chwilkę dla siebie:-) Mąż teraz przejął Natalkę i może do rana z nią pośpi:-):-):-):-) Trochę się boję co to będzie, bo mała tylko w pionie śpi inaczej kaszle i wymiotuje. Mam nadzieję że tatuś sobie poradzi a ja jedną nockę się spokojnie prześpię.

Moja Mama twierdzi, że jest babcią poniważ mam córeczkę, a wcześniej była tylko żoną dziadka, bo brat ma syna :-) , ale to tylko takie żarty...

Moja mama też tak mówiła. Ma jednego wnuczka ( chłop już 14 lat:szok:) no i Natalkę

Kochane moje.

Kasia jest po wizycie.
Serduszko bije mocno i równo.
Fasolka zdrowa. Ma 15 mm .

Termin wg OM 22 października :-)

teraz już się ode mnie nie opedzicie :-)

nawet nie wiecie ile nerwów kosztowały mnie te 3 tygodnie.

Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry