reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Według mnie nie ważne czy sn czy cc ważne że dziecko rodzi się zdrowe:tak:
mamba a powiesz co jest u ciebie wskazaniem do cc?
palu ​witaj!

reklama
palu gratulacje i witamy :)
magdus super ze sie udało i jednego stresu mniej.

Ja tez rodziłam sn tyle ze dostałam znieczulenie w kregosłup i wielka ulga, ostatniej fazy porodu wogóle nie czułam.A cesarki sie boje ale jak sa wskazania albo ktos po prostu tak woli rodzic to jego wola byle dzieciatko zdrowe sie urodziło :)

wlasnie wrocilam od lekarza date porodu mam wyznaczona na 14 pazdziernik .teraz czekam na telefon ze szpitala polozniczego . i nastepna wizyta u mojego GP na 30 kwietnia . u nas troszke innym trybem idziemy niz w Polsce . dostalam jeszcze 10 tabletek duphastonu . takze ogolnie sie ciesze .mocz mam ok bo tez mi sprawdzil .

witam sie wieczornie i znikjam weszlam po pracy z torbami zakupow zjem i smigam do kapieli:tak: wizyta opisana na odpowiednim watku:tak: a dodam tylko ze moj lekarz mi wypali z tekstem ze jakos szybko mi tescior pozytyw pokazal (5 dni przed miesiaczka) i ze szybko mam objawy typu oslabienie itp ....zestresil mnie ze mam pewnie wysoki poziom hormonu co moze oznaczac blizniaki:szok: zatkalo mnie i po chwili mu powiedzialam zeby mnie nie straszyl bo u meza w rodzinie jak i w mojej byly bliznieta wiec obciazenie jakies tam jest w genach:sorry2:no tak mnie zeschizowal ze pogadam z mezem i wybiore sie na skan prywatnie na koniec lutego bo niewytrzymam :blink:

madziakowalik powiedzieli mi,że to silna reakcja alergiczna,tylko nie mam pojęcia na co bo nic nowego nie było u nas,ani jedzenia,kosmetyków,proszku itp.A wysypało go porządnie bo na policzkach,rękach i udach takie czerwone krostki.Smarujemy się specyfikami i syropek też mamy.Czekamy na poprawę.
magduś gratulacje !!!

Miałam ochotę na barszcz czerwony z buraczkami,ugotowałam,zjadłam a teraz mam mdłości...Ogólnie dziś cały dzień mnie męczą.Młody jak dziś kupkę na nocnik zrobił to dzwoniłam po dziadka,żeby zszedł z góry bo nie mogłam wytrzymać zapaszku.A gdy tylko przyszedł pobiegłam do toalety w wiadomym celu :).

"a dodam tylko ze moj lekarz mi wypali z tekstem ze jakos szybko mi tescior pozytyw pokazal (5 dni przed miesiaczka) i ze szybko mam objawy typu oslabienie itp ....zestresil mnie ze mam pewnie wysoki poziom hormonu co moze oznaczac blizniaki:szok: "

będziesz miałą dwójkę za 1 razem:)nie ma tego złego

Powiem Wam dziewczyny że mimo że jestem na koniec września to dobrze mi tu z Wami,bo wrześniówki (większość)są już ostro w temacie "rączki nóżki serduszka" a u mnie jeszcze nic:no:.Czekam niecierpliwie na wizytę w środę i myślę że jednak padnie hasło-październik
Idę wreszcie spać bo jutro i niedzielę spędzam w pracy.Dobrej nocy!

Ostatnia edycja:
Fajnie chociaż przyznam Zumba nie chciałabym na dzień dzisiejszy bliźniaków choć u mnie też w rodzinie są i każdy mi wróży. No ale jak będą to będą będzie podwójne szceście

witam z rana:tak:maz wlasnie snaiadanko szykuej to mam chwile:-) ja wlasnie teraz nie koniecznie bym chciala bliznieta....jestesmy tu sami z mezem bez zadnej rodziny znajomi maja prace i swoje obowiazki wiec nikogo do pomocy nie mam:zawstydzona/y::tak:jak by za pierwszym razem sie trafily to pewnie latwiej by bylo a teraz jest jeszcze amelkowna :tak:
no ale co ma byc to bedzie wplywu na to nie mam zadnego:-) sie okaze dopeiro i jednak pod koniec marca bo moj malzon sei nie zgadza na prywatne usg :-(twierdzi ze nie ma po co:-(

reklama
Witajcie mamusie październikowe!
Jak się czujecie tak wogóle :) ?
Mnie tylko brzuszek boli i piersi, gorzej jest psychicznie, bo w pierwszej ciąży poroniłam i teraz nie bardzo potrafie się cieszyć.... stres makabryczny. Gdybym miala jeszcze raz to przezyć to bym umarła chyba :( Trzymajcie mocno kciuki !

Do góry