reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

syneczki - ja myślę że objawy to do ciebie dopiero przyjdą a wtedy nie będziesz wiedziała gdzie się schować :laugh2:

ja ostatnią @ miałam 30 grudnia a cykle 26 dniowe zawsze mialam, z mierzonej temperatury ten mi by wychodził cykl 27 dniowy, ale ale wd usg to by raczej 255 dniowy no jednym słowem mówiąć pal licho z tym mierzeniem temperatury :-D:rofl2:

czekam na pizze i grzaneczki z serek i czosnkiem :sorry2::-)

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczyny :-).Ja się kiepsko czuje bo dopadło mnie przeziębienie.Syneczek dostał wysypki i od rana u lekarza koczowaliśmy.Teraz ucina sobie drzemkę i chyba pójdę w jego ślady :).
Miłego popołudnia !

Witajcie nowe mamusie,oczywiście gratulacje.:)
Ja znów snuje się cały dzień i nie wiem gdzie się schować przed mdłosciami-wszędzie mnie dopadają...

Boże ogladam relacje z Sosnowca o malej Madzi i juz sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Horror!!

Magdusia powodzenie na egzaminie!

hej! wepchnę się w wasz temat... ale chciałam wam życzyć szczęśliwych 9 miesięcy, niech maluszki zdrowo rosną w brzuszkach... a później szybkiego powrotu do formy, i pociechy z dzieciaczków:-)

pozdrawiam.
Mama październik 2011.

Tak to jest z tymi terminami, kazdy kalkulator podaje inaczej a jak wiadomo dzieci same sobie wybiora date kiedy beda chciały sie urodzić.Ja @ miałam 22 grudnia ale z koleji mam długie cykle i tez rózne od 31-35 dni i mi wg wiekszości kalkulatorów wychodzi 1-2 październik.

Madziakowalik daj znac jak tam było na wizycie u GP bo ja w pierwszej ciąży chodziłam do polskiego gina i nie wiem nawet jak taka wizyta u gp wygląda wogóle.
Asienka zdrówka dla Ciebie i synka, a co młody załapał ze wysypke ma?Czy to cos alergicznego?

reklama
Tak to jest z tymi terminami, kazdy kalkulator podaje inaczej a jak wiadomo dzieci same sobie wybiora date kiedy beda chciały sie urodzić.Ja @ miałam 22 grudnia ale z koleji mam długie cykle i tez rózne od 31-35 dni i mi wg wiekszości kalkulatorów wychodzi 1-2 październik.

Madziakowalik daj znac jak tam było na wizycie u GP bo ja w pierwszej ciąży chodziłam do polskiego gina i nie wiem nawet jak taka wizyta u gp wygląda wogóle.
Asienka zdrówka dla Ciebie i synka, a co młody załapał ze wysypke ma?Czy to cos alergicznego?

No ja miałam 28 grudnia @ i z kalkulatora wyszło mi iz moje dziecię pojawi się na śiecie 6.10. No ale to się okaże bo ja będę miała cesarkę jeśli już więc zobaczymy co w trakcie ciązy wyjdzie

Do góry