reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Lorelain obyś miała rację :-pMów tak jeszcze powtarzaj kilka razy dziennie, to działa od 2 godzin boli mnie bebzolek tak jak bolał kilka dni temu tak delikatnie ciągnie podobnie jak na miesiączkę. Mam pomysł wysyłaj mi co godzinę smsa :-D czyżbym czerpała przyjemność z odczuwanego bólu???? TAAAAK :-D:-D:-D:-D

Lori Mamba moje cykle też są dłuższe 31-32 dni na kalkulatorach idzie jeszcze ustawić długość cyklu ale na suwaczku już nie dlatego zamiast wklepać faktyczny 1 dnień ostatniej miesiączki odliczyłam sobie 3 i tak zamiast od 3 stycznia liczy mi od 6go Tak wiem jestem geniuszem :-D:-p

Tak to jest z tymi terminami, kazdy kalkulator podaje inaczej a jak wiadomo dzieci same sobie wybiora date kiedy beda chciały sie urodzić.Ja @ miałam 22 grudnia ale z koleji mam długie cykle i tez rózne od 31-35 dni i mi wg wiekszości kalkulatorów wychodzi 1-2 październik.

Madziakowalik daj znac jak tam było na wizycie u GP bo ja w pierwszej ciąży chodziłam do polskiego gina i nie wiem nawet jak taka wizyta u gp wygląda wogóle.
Asienka zdrówka dla Ciebie i synka, a co młody załapał ze wysypke ma?Czy to cos alergicznego?

dobrze dam znac . jak wroce . opisze for you :) .

magduś - gratulacje!!!

syneczki - ale sie ciebie żart trzyma

ja się boję cc

noi zaczęła mi się codzienna faza silniejszych objawów :baffled: ... dobrze że zdążyłam zapakować zmywarkę i wywiesić pranie :happy2:

edit:
dziewczyny mamy XXI wiek ... uważam że każda kobieta powinna rodzić tak jak jej to odpowiada :tak:

Ostatnia edycja:
Magdusia,gratulacje!

Osobiśćie też jakoś bardziej boję się CC,ale jak trzeba to trzeba i już.Ja rodziłam sn,generalnie nie było źle,Madzię oczywiście dłużej,z Ewą szybko poszło,co nie zmienia faktu,że drugi poród bolał bardziej niż pierwszy,mimo tego,że pierwszy był z oxy,a drugi bez.Wiem,wiem łamię wszelkie mity:rofl2:

GoKa - wolałabym przeczytać odwrotną wersję :laugh2: ... ale na pocieszenie wszystkie koleżanki mówią że drugi jest szybki .... boli boli i po krzyku :-)

ja sobie chwalę sn bo następnego dnia latałam jak sarenka :-D

ja w ogóle w czasie porodu środkową fazę przebrnęłam czytając moje notatki do obrony pracy dyplomowej bo ja wszystko robię naostatnią chwilę a ten poród to mi tak wypadł niespodziewanie :sorry2:

witam i ja

wpadam tak na szybko bo u mnie nadal brak energii. i to chyba jedyny objaw fasolki. poza tym jest ok.

czekam z niecierpliwością na wizytę we wtorek

gratuluję i witam nowe mamuśki.

miłego weekendu bo wpadnę dopiero w poniedziałęk

reklama
Do góry