reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Ja też myślę o tym ,aby dzidzius był zdrowy.Ale bardzo chciałabym mieć córeczke :) Imię już dawno wybraliśmy Matylda , dla syna Juliusz .
Trochę mnie zastanawia lekki ból jajnika lewego i podbrzusze ,czytałam że to normalne.No i często chodzę do toalety.
W poprzedniej ciązy czułam sie idealnie.a teraz jestem zmęczona i nie mam na nic siły.:baffled:

reklama
Trochę mnie zastanawia lekki ból jajnika lewego i podbrzusze ,czytałam że to normalne.No i często chodzę do toalety.
W poprzedniej ciązy czułam sie idealnie.a teraz jestem zmęczona i nie mam na nic siły.:baffled:

U mnie to samo, poprzednia ciąża rewelacja, a ta jakaś taka strasznie humorzasta i wogóle gorsza jak ta poprzednia

Ja też myślę o tym ,aby dzidzius był zdrowy.Ale bardzo chciałabym mieć córeczke :) Imię już dawno wybraliśmy Matylda , dla syna Juliusz .
witaj Aga
mam dokładnie tak samo.. i dlatego przeczuwam teraz dziewczynkę..
te bóle to normalka.
A ja muszę zmykać od kompa, mój synek ma nowe Pluszaki Rozrabiaki i mamusiu sio....

witaj Aga na forum:-D

a mi dziś od rana zalega coś na żołądku,:baffled:

chciałam się jeszcze pochwalić że w końcu znalazłam stanik, wiem że dla niektórych to żaden sukces ale po wielu próbach udało się, a naprawdę nie było to łatwe i znaleźć stanik w TAKIM rozmiarze do tego jeszcze w miarę rozsądnej cenie, bo już byłam bliska iść do sklepu z braliftingiem dla biuściastych, tylko że tam to od 200zł się zaczynają

dziewczyny ja postanowiłam że w poniedziałek ide do państwowego gina ... boje sie jak cholera po dzisiejszym dniu i chyba 14 marca to bym sfiksowała psychicznie. Z jednej strony boję sie usłyszeć najgorsze a tak to człowiek przynajmniej żyje nadzieją a z drugiej strony chce potwierdzic że biją serduszka i byc spokojną.

Witajcie.

U nas chyba jelitówka. Ja juz sił nie mam. Wieczorem dorwałam się do coli i niby lepiej. A tak od rana gadam z kiblem, a własciwie prowadze monolog...

paulawawa nie przejmuj się. Spróbuj go zrozumieć. Pewnie są jakieś powody takiego zachowania. Może warto spokojnie porozmawiać, powiedzieć co komu na sercu leży.
U nas jest identycznie, gdyby nie to że wykańczamy nowy dom i trzeba coś czasem ustalić to nie rozmawialibyśmy w ogóle. Jak zaczynam mówić o dzidziu to też mam wrażenie że mu to koło d..y lata. Ale wiem że on się tak naprawdę przejmuje tylko nic po sobie nie pokazuje. Ja bym chciała żeby ze mną pogadał, poprzytulał, po brzuszku pogłaskał ale wiem, że nie zrobi tego puki nie będziemy pewni że dzidziuś jest i że się prawidłowo rozwija, że nie ma zagrożenia poronieniem. Dużo przeszliśmy w maju i w sumie to cieszę się, że na razie podchodzi do tego wszystkiego z dystansem. Wtedy oboje cieszyliśmy się od razu i później było bardzo ciężko pogodzić się z odejściem dzieci, które były przez brzuszek głaskane, imiona wybrane i wszystko zaplanowane. Teraz zaczekamy z planami wszelakimi do 20 tc. Tak postanowiliśmy jeszcze przed staraniami.

reklama
Lori ja tez nie wiem czemu ominelam twoj post a czytalam wszystkie pokolei, napewno z szkrabkami wszystko ok, ja tez uwielbiam gorace kapiele i ciezko mi przestawic sie na letnie, czasem przez chwile siedze w cieplejszej i dopiero pozniej ochladzam

Do góry