reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

syneczki3- mnie bola cycorki od 24dc tzn nic specjalnego jak je sciskam:-D a mam cykle +\- 28 dni
a co do objawow to ze mnie zaden ekspert sama schizuje i martwie sie bolami podbrzusza:shocked2:
ja czulam sie jak co miesiac na okres nic nie zapowiadalo ciazy
kuruj sie kochana pod ciepla kolderka;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny

ja dzisiaj siedziałam długo w pracy :-( ... a wracając zamarzłam

dzisiaj w pracy dosyć bolał mnie brzuch...przestawał i znowu bolał, w pewnym momencie się przestraszyłam i wzięłam drugi duphaston... postanowiłam że idę na urlop i jakoś dotrwam do wizyty. Może jutro jak będzie w przychodni to pójde do gina takiego osiedlowego państwowo.

pociesza mnie to że cały czas bolą piersi i mnie muli, rano zwymiotowałam ... to dobry znak :)

Ostatnia edycja:
witam! i wszystkim październikówkom 2012 ( kurcze tak to się pisze?:sorry:) gratuluję II kreseczek i życzę spokojnych i pełnych nadziei 9 miesięcy :-) a w szczególności kibicuję syneczki :-) -kochana całym sercem jestem z tobą:-)

Mambzika witaj:) :)
Krak8686 niestety ja bóle w krzyzu miałam pod koniec ciązy .Nie pomoge ale może dziewczyny cos poradzą.

Syneczki3 zdrówka życze.Kuruj się !!

Ja dziś umieram juz zaczełam bleeee i mdli mnie od rana ....zaczyna się!!!

Ostatnia edycja:
Witam nowe Mamusie!Gratulacje,fajnie,że nas przybywa.
U mnie początek mdłości,muli mnie przerazliwie,bleee
Z przytulankami u nas ok,delikatniej,ostrożniej oczywiście.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam nowe mamuski, super ze nas przybywa :)

MadziaKowalik witam tez z irl tyle ze ja z Dublina.

Co do cd objawów ciążowych to ja znów zaczęłam co chwilka latac do wc, masakra mysłałam ze tym razem mnie troszke oszczedzi ale niestety co sie budze w nocy to musze lecieć (a dosc czesto z racji ze synek ząbkuje i sie czesto budzi)

Do góry