reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witajcie moje drogie :)

Mambzika - no u mnie tak w kolko: raz brzuch raz krzyz, ale nie jest to taki mocny bol tzn taki, ze chcialoby sie wziac jakies prochy, ale bol jest no a ze to moja pierwsza ciaza i przewrazliwiona jestem to wszystkim sie przejmuje ze zdwojona sila

Lorelain - super wiesci z samego rana! Alez zazdroszcze tej wizyty :) widzialas juz moze Kropka? Albo slyszalas serduszko? Eh az sie wzruszylam :)

Magdus - trzymam moooooooocno kciuki!!!

Ja wczoraj mialam okropny humor, cale popoludnie ze strachu przeplakalam, tak sobie mysle, ze to tez po troche wina szalejacych hormonow - wszystko widzialam w czarnych kolorach
Dzisiaj wstalam i mam o wiele lepsze samopoczucie, podbrzusze jeszcze costam troche pobolewa, ale stwierdzilam, ze to pewnie normalne, tak ma byc i juz :) czas zaczac sie cieszyc Fasolinka a nie ciagle zamartwiac :)

Dzisiaj u mnie sloneczko ladnie swieci takze w planach spacer po sniadanku :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny :)
ja mam dzisiaj super humorek bo ciąża oficjalnie potwierdzona u lekarza :) szystko opisane i zdjęcie wrzucone do wątku z wizytami :-)

aha no i ważne że ciąża trochę starsza...termin na 2 październik.

magdus - bede trzymam mocno kciuki!!! .... na pewno Ci się uda na egzaminie! .... koniecznie daj nam znać jak Ci poszło

Lorelain super wiadomości:tak: Też już bym chciała takie oficjalne potwierdzenie;-)

Magdus powodzenia, będziemy trzymać kciuki

lorelain- no to superowo!!!!! no to co do boli podbrzusza mozemy byc spokojne:-)
magdus-na pewno jestes przygotowana badz spokojna uda sie zobaczysz &&&&&&&&&&&&&&&&&
krak8686-u mnie tak samo pobolewa, ale idzie zniesc tez schizuje bo to pirwsza ciaza i to po 5 latach wszystko nowe i obawiam sie o wszystko.
Ja mam wizyte we wtorek ale obawiam sie ze nic nie bedzie widac.

Ajjj dziewczyny moj termin na 8 pazdziernika oczywiscie wg. kalkulatora;-)

Ostatnia edycja:
krak - możesz zdjęcie zobaczyć na wątku o wizytach :) ... nie pytałam się o serduszko a on tez nic nie powiedział, ale koniecznie we worek się zapytam. Mnie tez pobolewa brzuch , w ogole wszystkie objawy mam najbardziej wieczrem

witam i ja pisze jedna reka bo amelkowna rozsiadla sie na kolanach u mnioe:-D mloda mnie tak po (o)(o) oklepala rano ze nadal mnie bola:baffled: ja jestem bardzo oslabiona wczoraj w pracy prawie zemdlalam:szok: to nowosc dla mnie bo nie maialam tak w poprzedniej ciazy...w sumie to wtedy praktycznie zadnych objawow niemialam:sorry2: mierzylam i wczoraj i dzis temp bo myslalam ze mam goraczke wczoraj bylo 35.3 a dzisiaj 34.7:szok: termometr dziala dobrze bo maz psrawdzal na sobie dla pewnosci bo sam uwierzyc nie mogl:zawstydzona/y::sorry2: jem duzo lykam witaminki a jaednak oslabienie jest ehhh do tego podziebiona chodze gardlo mi siadlo. kupilam wczoraj cukierki do ssania na gardlo (takie bez chemi niby naturalne) kilogram cytryn i wielki sloik miodu plus sok malinowy i sie kuruje. juz dzisiaj bylo lepiej. zafundowalam sobie na noc pol szklanki soku z cytryny z miodem :sorry2:nie bylpo smaczne ale pomoglo:-D mam coraz wiecej mysli przy tym oslabieniu ze jednak moga byc bliznieta:szok: chyba sobie ten skan zafunduje jednak pod koniec lutego:nerd:

Witam, jestem w 5 tygodniu ciazy i ciagle mam jakies nowe pytania, chcialabym do Was dolaczyc bo razem razniej. :-) W nocy bylam w szpitalu wiec tym bardziej chcialabym sie dzielic z Wami swoimi przezyciami ktore oczywiscie w tym pieknym czasie Nam wszystkim towarzysza ;-)

reklama
Mialam plamienia, naszczescie szyjka macicy jest zamknieta wiec jest ok, ale to moja pierwsza ciaza wiec spanikowalam ;) Do tego mam bole podbrzusza co nie swiadczy o niczym dobrym wiec chyba jestem przewrazliwiona na tym punkcie ;) a Wy jak sie czujecie? Nie macie zawrotow glowy? Bo ja wczoraj mialam, ale to chyba po antybiotyku bo mam stan zapalny drog moczowych.

Do góry