reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witajcie przyszłe mamuśki! pesca lori81 jest miedzy nami 1 dzień różnicy a ja zapisałam sie na wrzesień..zobaczmy może kolejna wizyta u gina i się tu przeniosę bo mi tak wyliczy?Jak na razie byłam wczoraj i był sam pęcherzyk bez zarodka więc niedosyt..No i jeszcze to ze sprzęt usg liczy ciąze 4w5d a ja wg OM 5w6d.Jak będziecie już wiedziały co z Wami i Waszymi fasolkami to dajcie znać bo nie wiem co myśleć a niepewność dobija...Trzymajcie się ciepło w te mrozy:-)

reklama
witam i ja wlasnie pochlaniam 4 tosta z serem i majonezem:szok: wstalam tak glodna ze myslalam ze padne zanim do kuchni dojde a to jeszcze mlodej mleko zrobic ubrac ja przewinac:confused2:i koniec koncow dopiero teraz jem:zawstydzona/y::sorry:
i tak wam pozytywnie zazdroszce tych wizyt u lekarza....ja na skan musze czekac do 28 marca:szok: moze znajde cos prywatnie taniej niz za 100Ł to sie wybiore na koniec lutego. u nas skanu nie robia ponizej 7 tyg ciazy

Rrrrrany ale zimno. Ledwo dotarłam do pracy:wściekła/y:

Nie sądziłam, że mi bedzie tak zależeć ale już nie mogę się doczekać wizyty...a to dopiero za tydzień.

Mam tylko nadzieje, że trafi od razu na fajną lekarkę i nie będę już zmieniać.

Z nowych objawów doszedł ból kregosłupa:-( Mam początki dyskopatii i nie wiem co to będzie dalej:no: A jak tam Wasza aktywność fizyczna?

U mnie kiepsko:/ Przed ciąża nic nie robiłam, raz na jakiś czas basen no i spacerki z psem. Miałam się wziąć za siebie ale jakoś...nie wyszło:zawstydzona/y:

Trzymajcie sie cieplutko;-)

U mnie tez zimno byłam wyrzucić śmieci to myślałam że kapci od chodnika nie odkleję :-D
azorek ja tez musze czekac do konca marca na scan :wściekła/y:

a mnie cycki bolą i krzyż ale tylko wieczorej jak sie położę i jakaś nerwowa sie robię mój M mi wczoraj to uświadomił :cool2:

DziEndobry :)

Azorek znalazlam cos dla Ciebie, moze sie przyda :)

Packages

Portia u mnie z cwiczeniami tez nie bardzo, spacerek jesli cos, poza tym to moja pierwsza ciaza i jakos sie boje cwiczyc, wole wypoczywac (albo ciaza to taka moja wymowka ;)

Magdus to uwazaj, zebys sie nie przykleila!! ;)

U mnie objawow brak, czasem mnie lapie zmeczenie i nudnosci, ale przechodzi jak cos zjem, czasem tez poczuje podbrzusze, ale nie jest to jakis mocny bol, dzisiaj za to znow mi troche dokucza krzyz...

Ja sobie wmowilam, ze poki nie mam jakichs utrzymujacych sie dlugo, mocnych bóli podbrzusze albo mocnego plamienia albo czerwonego to nie ma sie co martwic :) kazda kobieta i kazda ciaza jest inna wiec objawy (albo ich brak!!) sa niezliczone :)

Pozdrawiam cieplutko

Witajcie!
A ja mam mdłości od rana, do tego po śniadaniu się jeszcze nasiliły. Mam nadzieję, że nie odwiedzę zaraz toalety :no:

Azorek znalazlam cos dla Ciebie, moze sie przyda :) Packages

dzieki juz zagladalam na ich stronke bo po miescie u nas jezdzi autko z wielkim banerem reklamujacy wlasnie to miejsce:tak::-) nadal 80Ł to sporo...jeszcze pozerkam pozniej lepiej kase wydac po 20 tc jak juz mozna zrobic to fajne usg z filmikiem:tak:szukam jak najtaniej bo jak kolezanke umawialam to potwierdzaja tylko ze dzidzka jest mierza i tyle ..i to za 100Ł narazie to zal mi doopinke sciska same bilety do pl juz kosztuja nas 430Ł:szok: a jeszcze kase na wyjazd trzeba miec itd ...ehhh odechciewa sie urlopu normalnie:sorry:

Dzień doberek dziewczynki.
U nas tez zimnica, aż się nie chce nosa wytykać zza drzwi a czeka mnie jeszcze wizyta u lekarza. Faktem jest że jestem dość mocno przeziębiona ale nie na tyle by rozpaczać że leków nie mogę zażyć. Samo przejdzie ale najgorszy jest ten zatkany nos i ból głowy.
Do lekarza idę wysępić zwolnienie, może się uda :-p

reklama
DziEndobry :)

Portia u mnie z cwiczeniami tez nie bardzo, spacerek jesli cos, poza tym to moja pierwsza ciaza i jakos sie boje cwiczyc, wole wypoczywac (albo ciaza to taka moja wymowka ;)

No właśnie moja też pierwsza, staram się coś zrobić więcej dla siebie ale jak wracam z pracy to już i tak na nic nie mam siły:no:

Na szczęscie( a może nie) nie mam mdłości. Mam za to nagłe ataki głodu. Wczoraj musiałam no musiałam zjeść cały kubek ...śmietany:eek:

Do góry