reklama
paulawawa112
Fanka BB :)
Ginekolog właśnie nie, praktycznie nic nie czułam jak mnie badał, dlatego taki strach przeżyłam, bo jakby faktycznie cos mocno badał, czy cokolwiek takiego, to faktycznie, ale nic takiego.
Mam lekką nadżerkę, może to przez to.
Nawet nie wiem co to jest.
Nigdy tego nie miałam.
Mam lekką nadżerkę, może to przez to.
Nawet nie wiem co to jest.
Nigdy tego nie miałam.
-Lorelain-
no może byc od nadżerki jeśli naruszył 

paulawawa112
Mam tylko nadzieję, że to nie przeszkodzi mi spokojnie funkcjonować w ciąży.
Nawet nie wiedziałam, że to mam, tak dawno nie byłam u ginekologa przed ciążą
Dziękuję wam dziewczyny za dobre słowa, wpadłam dzisiaj tylko na chwilę się wygadać w skrócie co u mnie.
Mąż dzisiaj na noc pierwszy raz do pracy, zobaczymy jutro jak się wyśpi jak mu pójdzie.
Trzymajcie się i spokojnej nocy dla wszystkich
Nawet nie wiedziałam, że to mam, tak dawno nie byłam u ginekologa przed ciążą

Dziękuję wam dziewczyny za dobre słowa, wpadłam dzisiaj tylko na chwilę się wygadać w skrócie co u mnie.
Mąż dzisiaj na noc pierwszy raz do pracy, zobaczymy jutro jak się wyśpi jak mu pójdzie.
Trzymajcie się i spokojnej nocy dla wszystkich
marand
pełna szczęścia
zadzwoniła do mnie siostra tak koło 16 i pyta jak się czuję i takie tam, w trakcie rozmowy mówię jej że jakoś nie mam apetytu
od tamtej pory zjadłam obiad (dwa krokiety i pół bagietki z masłem czosnkowym), później dwie pomarańcze, przed chwilą kaszkę smakija czekoladową i bake rollsy (jak mówi mój mąż suchy chleb dla konia) i tak się właśnie zastanawiam na co jeszcze mam ochotę
rzeczywiście nie mam apetytu - i po co ja krakałam
od tamtej pory zjadłam obiad (dwa krokiety i pół bagietki z masłem czosnkowym), później dwie pomarańcze, przed chwilą kaszkę smakija czekoladową i bake rollsy (jak mówi mój mąż suchy chleb dla konia) i tak się właśnie zastanawiam na co jeszcze mam ochotę
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hej
ja juz po wizycie, co i jak napisalam na odpowiednim wątku
kurde wspolczuje tesciow
, moi nie sa ideali ale ogolnie sa ok.
Petaluda ja tak nie mialam wiec nie bardzo moge pomoc, ale jak teraz jest dobrze to sie nie martw.
Patrycja nie martw sie na zapas, jak nic niepokojącego sie nie dzieje to napewno jest ok. Takie rzeczy jak poronienia sie zdarzaja ale przeciez nie wszystkim takze glowa do gory
Ardhara, Vibeke w ktorym szpitalu mac iew planie rodzic?? Ja bede w Wawie rodzic wiec kto wie
Scotland sliczne zdjęcia
Aguga ja dzis gina pytalam co brac. Powiedzial ze jest jakis Prenatal Grip Care
. Zdrowka zycze.
Ja tez kaszle okropnie. A ja na gardlo propolki kupilam
Wikaata ja zobaczylam w 5 tygodniu od miesiaczki
Zapominajka my na grudniowkach dawalysmy dostep jak ktos z nami byl jakis czas, tzn pisal tegularnie, udzielal sie, zdobywal zaufanie. A potem jak sie osoby jednak wykruszamy to odbieralysmy dostep
Lorelain to co piszesz to nie test Pappa?? Wiem ze moj gin takie badanie robi ale ja nie chcialam. Pamietasz o mnie i foteliku??. Z tym kluciem to ja nie mam nic narazie
Silene ooo to podwojnie gratuluje, ale duzo mamy blizniakow :-)
Paulawawa oj wspolczuje, dobrze ze wszsytko ok
to tyle, ide spac
pozdrawiam
ja juz po wizycie, co i jak napisalam na odpowiednim wątku
kurde wspolczuje tesciow

Petaluda ja tak nie mialam wiec nie bardzo moge pomoc, ale jak teraz jest dobrze to sie nie martw.
Patrycja nie martw sie na zapas, jak nic niepokojącego sie nie dzieje to napewno jest ok. Takie rzeczy jak poronienia sie zdarzaja ale przeciez nie wszystkim takze glowa do gory
Ardhara, Vibeke w ktorym szpitalu mac iew planie rodzic?? Ja bede w Wawie rodzic wiec kto wie

Scotland sliczne zdjęcia
Aguga ja dzis gina pytalam co brac. Powiedzial ze jest jakis Prenatal Grip Care

Ja tez kaszle okropnie. A ja na gardlo propolki kupilam
Wikaata ja zobaczylam w 5 tygodniu od miesiaczki
Zapominajka my na grudniowkach dawalysmy dostep jak ktos z nami byl jakis czas, tzn pisal tegularnie, udzielal sie, zdobywal zaufanie. A potem jak sie osoby jednak wykruszamy to odbieralysmy dostep
Lorelain to co piszesz to nie test Pappa?? Wiem ze moj gin takie badanie robi ale ja nie chcialam. Pamietasz o mnie i foteliku??. Z tym kluciem to ja nie mam nic narazie
Silene ooo to podwojnie gratuluje, ale duzo mamy blizniakow :-)
Paulawawa oj wspolczuje, dobrze ze wszsytko ok
to tyle, ide spac
pozdrawiam
-Lorelain-
zadzwoniła do mnie siostra tak koło 16 i pyta jak się czuję i takie tam, w trakcie rozmowy mówię jej że jakoś nie mam apetytu
- cholerka i co narobiłaś, zaraz biednego męża będę musiała wysłac do sklepu po bake rollsy

jutrzenka - kurcze zapomniałam o foteliku ale już go szukam i wrzucam linka

Ardhara
Mama po raz trzeci :)
jutrzenka - nie wiem jeszcze w sumie, myślałam ponownie nad Madalińskiego ale może ten 3 raz spróbuje gdzie indziej
- muszę przemyśleć sprawę
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Paulawawa straszne to co przeżyłaś. Na szczęście dobrze się skończyło. Oszczędzaj się teraz i dbaj o siebie.
Jutrzenka my na grudniówkach też tak miałyśmy, ale tu inna decyzja zapadła. Mnie w sumie wszystko jedno.
Przy okazji zastanówcie się dziewczyny, czy potrzebujecie na grupie jeszcze jakieś tematy.
To za w czasu je stworzę, żeby uniknąć bałaganu.
I ponawiam, jeśli któraś nie dostała dostępu proszę o pw
Jutrzenka my na grudniówkach też tak miałyśmy, ale tu inna decyzja zapadła. Mnie w sumie wszystko jedno.
Przy okazji zastanówcie się dziewczyny, czy potrzebujecie na grupie jeszcze jakieś tematy.
To za w czasu je stworzę, żeby uniknąć bałaganu.
I ponawiam, jeśli któraś nie dostała dostępu proszę o pw