reklama
marand
pełna szczęścia
kasik my polaczylismy nasz slub z chrzcinami i nie bylo tak zle;-) tylko u nas nie bylo typowego wesela tylko obiad w restauracji i o 22 bylismy juz w domu. A slub malutki bo tylko 17 osob.
marand ma racje jak dziecko placze to moze troche pokrzyzowac plany, u nas malutka plakala ale glownie przez babcie bo chcialy byc kochane i mnie odciazyc zebym nie musiala caly czas jej trzymac ale jak ja tylko zabieraly byl ryk i dopoki do mnie nie wrocila nie przestawala plakac....
a tu pare zdjec, sesja fotograficzna z maluchem moze wyjsc naprawde swietnie
fajne fotki, tylko u Ciebie to już dzidzia tak z półroczna chyba podczas ślubu byłą, więc myślę że łatwiej to ogarnąć niż z niespełna 2-miesięczny maluchem, choćby pod względem karmienia
marand
pełna szczęścia
Mlody śpi więc znow wpadlam poczytać.A za chwile pedze smazyc nalesniki bo sie juz doczekac nie mogę.
w tych naleśnikach to chyba coś jest bo wiele z nas o nich ciągle pisze, ja przedwczoraj robiłam, wczoraj u siostry jednego zjadłam i dziś już od godziny chodzą mi po głowie, jeszcze chwila i chyba też pójdę robić

Scotland śliczne zdjęcia!!! Super wyglądaliście!
Co do ślubu to myśmy brali w 4miesiącu ciązy ,wszystko było już ustalone więc nie odwolywalismy a brzuszka jeszcze wogóle mi widac nie było. Robilismy małe wesele w swojskim gronie na 55 osób. Super to wspominam a mały w brzuszku wyhulał się do 5 rano!
Co do ślubu to myśmy brali w 4miesiącu ciązy ,wszystko było już ustalone więc nie odwolywalismy a brzuszka jeszcze wogóle mi widac nie było. Robilismy małe wesele w swojskim gronie na 55 osób. Super to wspominam a mały w brzuszku wyhulał się do 5 rano!
scotland18
Fanka BB :)
marand z karmieniem byly jaja;-) bo mimo iz Mya wczesniej czesto pila sciagniete moje mleko z butelki to akurat w dzien slubu nie chciala nic innego tylko cycka
zadne kaszki, sloiczki, mleko modyfikowane a znalesc ustronne miejsce i uporac sie z suknia nie bylo latwo

marand
pełna szczęścia
skoro jesteśmy jeszcze w temacie ślubu to może ktoś potrzebuje sukni ślubnej, bo mam na zbyciu, nowiutka suknię w rozmiarze wg metki 38, ale wg mnie to 40, kolor magnolia
a wygląda tak Blue by Enzoani Wedding Dresses [Cadiz] at BestBridalPrices.com
a wygląda tak Blue by Enzoani Wedding Dresses [Cadiz] at BestBridalPrices.com
*PaMinka
Wdrożona(y)
Scotland śliczne zdjęcia, śliczna panna młoda, śliczna córeczka
marand jak bymmiała teraz brać ślub to na pewno bym od ciebie kupiła cudo
Nasmażylam 15 plackow ziemniaczanych zjadłam 4 a reszte wywaliłam i teraz mi jest strasznie niedobrze i mi śmierdzi wszędzie plackami
To byl kiepski pomysl z tymi plackami
marand jak bymmiała teraz brać ślub to na pewno bym od ciebie kupiła cudo

Nasmażylam 15 plackow ziemniaczanych zjadłam 4 a reszte wywaliłam i teraz mi jest strasznie niedobrze i mi śmierdzi wszędzie plackami

To byl kiepski pomysl z tymi plackami

reklama