reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
no wiec krasnale mają się dobrze, są juz fajnymi ludzikami z głowa brzuchem i rączkami, wszystko było fajnie widać na USG. Są identycznej wielkości co do mm i ładny 9 tydzień. Mają prawie po 2 cm ! Cholerka to dla tego mam taki brzuch!
Dokładnie badanie opisze w odpowiednim wątku.

o nie... na serio?

hm. a ja mam skończony kurs i nawet dwa podejścia egzaminu za sobą... ostatni egzamin we wrześniu i tak to teraz stoi w miejscu. A na wiosnę właśnie chciałam to wznowić :-) :tak:

Mam nadzieję że tak nie będzie.. bo nie mieszkam w mieście i prawko by mi się przydało żeby do lekarza zajechać czy nawet do sklepu. No cóż poczekamy zobaczymy :)

Mają prawie po 2 cm ! Cholerka to dla tego mam taki brzuch!
aaaaaaaaaaaaa to mowisz ze u mnie trojaczki???!!!!:szok: masakra heheheheh
super ze podwojne szczescie:-Dwiesz obejzalam fotki z twoich poprzednich skanow i nic tam widac nie bylo zeby byly dwa szkraby:eek:czyli ze co jak ja bylam to tez jeden za drugim mogl sie schowac??? ja juz wam pisalam ze u mnie obciazenie w genach jest calkiem spore:shocked2:

dokładnie był schowany jeden za drugim i teraz tez tak jest dla tego ciężko było ich złapać na jednym zdjęciu. Pokarze wam fotki to padniecie.

reklama
Lorelain a jak zareagowałaś jak gin ci powiedzial że będzie parka ? bylaś trochę w szoku ?

A mężulek co powiedzial?

Ostatnia edycja:
Do góry