reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

U mnie liczenie też pomaga :-D
Choć niestety bardzo podniesionym głosem.
no tak głoś niestety ja mam z natury dość krzykliwy:-D a nerwy go jeszcze potęgują :baffled: za to mój mąż to może se liczyć nawet i do 100 i ma go gdzieś a u mnie nawet wystarcza czasem wzrok ......

ja spadam spać dobranoc wszystkim

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny nie jestem w stanie Was nadrobić po całym dniu :szok:

Gratuluję wszystkim, które dzisiaj dołączyły :-D

Ja miałam koszmarny dzień, a po dzisiejszej nocce po prostu padam na twarz. Jutro rano pędzę na drugą betkę - troszkę się denerwuję... No a potem w autko i na weekend do stolicy na targi. Także gdybym nie dorwała przez następne dni neta, to wszystkim życzę spokojnego weekendu - wyśpijcie się porządnie ;-)

Witam się pierwsza :-)
A wy gdzie jesteście ?
Ale paskudna pogoda pada i jest tak szaro że się nic nie chce:baffled:
Ja dzisiaj na szczęście lepiej i bez bólu glowy narazie

witam na sekundę zaraz spadam do ikei a pogoda podła normalnie miłego dni życzę
paja trzymam kciuki za betkę na pewno będzie super wynik....

hej dziewczyny,
mam pytanie bo się niepokoję. Wczoraj w toalecie zauważyłam że mam różowy śluz.Dziś już jest znowu prawie kremowy, ale boję się, że to może się powtórzyć i że jest niebezpieczne. czy powinnam isc do lekarza? :(

Monia B - Moim zdaniem nie jest to nic bardzo nie pokojącego. Jeżeli byś zaczela krwawić, bolał by cię brzuch to wtedy trzeba się udać do lekarza a takie plamienia mogą się czasami pojawiać i trzeba to obserwować ale jak nic więcej się nie dzieje to powinno byc ok :tak:

..(..). a co do kary to zobaczysz jak szybko zrozumie co jej grozi ja zawsze przed karą liczę do trzech i zazwyczaj to już wystarcza
ja zaczynam od zera zdecydowanym ostrym głosem.. do 3 jeszcze nie doliczyłam.. a jakich ruchów młody wtedy dostaje..:happy: a małżowinek musi huknąć.. mnie szkoda zdrowia na takie rzeczy

Hey, to i ja sie witam,
Po wczorajszej wizycie u ginekologa mam termin na 2 pazdziernika, serducho bilo. Ale ja sie tak strasznie czuje ze az to niemozliwe, nie tylko nudnosci ale i biegunki:crazy:Okropienstwo nie mam sily nawet zjesc sniadania ani ubrac malego,moja ginekolog tez nie byla zachwycona tymi biegunkami.

Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok, sprobuje Was troche poczytac i sie rozejrze:tak:Ja pisze tez na marcowkach 2011,moze tu znajdzie sie jakas mama z niemiec bo tam niestety nie mialam szczescia.

Zycze wszystkim milego dnia i jak mi Gabrys pozwoli to sie jeszcze odezwe i wstawie suwaczek, albo jak mezus wroci wieczorkiem

Monia B - Moim zdaniem nie jest to nic bardzo nie pokojącego. Jeżeli byś zaczela krwawić, bolał by cię brzuch to wtedy trzeba się udać do lekarza a takie plamienia mogą się czasami pojawiać i trzeba to obserwować ale jak nic więcej się nie dzieje to powinno byc ok :tak:

Pati ale właśnie ja mam uczucie wzdętego brzucha. To znaczy mam w ogóle problemy z zaparciami w ciąży :( myślałam, że może z wysiłku jakieś naczynko w środku mi pękło i może dlatego zabarwiło śluz. nie wiem noo. chyba zadzwonię do lekarza i się go zapytam.

reklama
Witaj izabela.. już tutaj przerabiałyśmy opcje jelitówki.. bo domyślam się że ciebie złapała..
napij się coli...szklaneczkę . wygoni ci bakteria z jelitek..

Do góry