Panziorka, biedny ten twój synek, mam nadzieję, że ten nowy lek zadziałą. Ciężko tak patzreć jak maleństwo cierpi. Zastanawiam się skąd on mógł to złapać. Moja mała miała lamblie jak miała ze 4 miesiące - pzrebadaliśmy się wszyscy, łacznie z psem teściów, wszyscy zdrowi, Do tej pory nie wiem, gdzie się zaraziła. Podejzrewam, że na rehabilitacji.
Kkarolcia, jak zobaczyłąm zdjęćia Asi z tym gipsem, to aż mi się łęzka zakręciała w oku. Jak wy sobie dajecie radę. Dziecko jest teraz takie ruchliwe, a tu ten okropny gips.
Kasik, termin na kwiecień wydaje się być taaaaaaaaaaaaki odległy. A zapewne szybko minie. Dużo zdrówka dla waszej 2
U nas po staremu. Przyzyczajam się, że chodzę do pracy
Od poniedziałka mała sama zostanie z nianią. Nie wiem jak to będzie. Mam nadzieję, że dadzą radę.
Pochwalę się, że w niedzielę wyszła nam druga dolna jedynka. Dziasiaj patzrę, a dolna dwójka zaraz też się pzrebije. Będzie to 7 ząbek:-) Koleżanka mi powiedziała, że to nie jest dobrze, że zęby tak szybko wychodzą, bo nie zdążą się zmineralizować i będą słabe. Ale nie wiem czy tak faktycznie jest. Szybko wyszły te zęby. Pierwszy pojawił się dopiero w 7 miesiącu a potem cała reszta
I jeszcze jedno, co podpowiedzieć chrzestnym i dziadkom na prezent na roczek? Nie mam pojęcia. Myślałąm o pchaczu, ale to chyba już za późno na taki prezent. Do tej pory go nie kupiłam i nie wiem czy jest sens? Poradźcie
Co prócz tego?