reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

hej laseczki:-) my dzisiaj wrócilismy ze śląska..wycieczka pociągiem nie obyła się oczywiście bez przygód(najpierw nasz xlander nie chciał się zmieścić w drzwi, a później zablokowaliśmy całe przejście na korytarzu, bo pani w kasie nam nie powiedziała, że mamy specjalny przedział:wściekła/y:), ale generalnie młody zachwycony podróżą. Weekend się udał, kolejny wyjazd w maju, bo dostaliśmy zaproszenie na komunię(nie mam się w co ubrać:-(), tym razem przetestujemy pks :-D

reklama
pogoda piękna i Igor tylko na spacerach chce spać w domu mu sie już nie podoba :( zaczyna miec problemy z zasypianiem zwalam to na zęby które nadal sie nie pojawiły
w galerii dzieciaczki super vinge chyba synuś raczkuje ?? na zdjeciu z zabaweczkami to taka ma pozę jakby raczkował:) a do tego super siedzi u nas śmiga z obracaniem ale z raczkownaiem to hoho dupeczke dżwiga ale z rękami nie wie co robić:) a siedzięc jeszcze tak długo nie wysiedzi sam bo sie przewwraca na boki ale wszystko w swoim czasie każdy inaczej się rozwija :)

panziorka, super że wypad się udał, ja chyba nie miałabym odwagi pojechać z małym pociągiem. jutro chyba będziemy zmuszeni skorzystać z płockiego czerwoniaka, bo na zakupki się wybieramy. nie wiecie jak to jest z wózkami w autobusach miejskich?
ulala, mały przymierza się do czworakowania, na razie staje na czworaka i buja się do przodu i tyłu. pewnie lada moment załapie o co chodzi :). co do siedzenia to posiedzi trochę i też sam się przewraca na brzuch. najlepiej mu się bawić jak siedzi, wtedy dziecka nie ma.

jutro chrzest bojowy maclarena :) mam nadzieję, że nie będę miała z nim większych problemów.

panziorka i jak sobie poradziliście w tym pociągu? płaciliście za wózek dodatkowo? co tzn że mieliście specjalny przedział?? pierwsze koty za płoty ;-)
ulala u nas też dupa w górze a ręce słabe jeszcze. Miłego spacerowania, mam nadzieję, że w maju się odważę i Cie w końcu nawiedzę:tak:
Dziewczyny jakiego kremu z filtrem używacie dla dzieci? Polecacie jakiś konkretny? Bo my jeszcze nie kupiliśmy a czas najwyższy przecież.

podpinam się pod pytanie Miszy, chcę dziś kupić jakiś kremik

mały dziś sam siebie przeszedł. zaczął siadać sam :). siada z pozycji do raczkowania, fajnie to wygląda :)
lecę nas pakować, trochę pochodzimy po mieście, mam nadzieję, że za dużo kasy nie wydam :blink:

Witam po dłuuugim spacerku:) Piękne dni nastały i od razu chce się żyć:)))
Mam pytanie bo tak dzisiaj przy śniadaniu zaczepiłam o to partnera i ciekawi mnie jak to u Was będzie wyglądało. Czy któraś z Was planuje oddać dzidzię do żłobka? Ja idę na wychowawczy i będziemy się starać o drugiego maluszka ale zanim to nastąpi myślałam o jakimś żłobku na 2- 3 x w tygodniu po 3-4 godzinki. Przeglądałam dzisiaj oferty i jest tego sporo. Czym się kierować przy wyborze?

Kasik nestety nie pomoge, bo ja Niki nie wysylam do zlobka, dopiero do przedszkola pojdzie. Ale moze ty mi pomozesz. Z twoich postow wnioskuje ze jestes weterynarzem. Kiedy najlepiej wykonac sterylizacje labradorki? Teraz ma 5 i pol miesiaca. Mama miala sie ostatnio zapytac i zapomniala. Przepraszam ze na watku dzieciecym :zawstydzona/y:

reklama
Do góry