reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
syneczki mi tez dzien zacza sie od przytulanek w lazience:baffled: oby szybko minelo bo ja nielubie sie tak meczyc. ale chyba gorzej mi jak mnie tak mulilo i mulilo :confused2: choc domyslam sie ze dopiero sie rozkrecam z rana:baffled: ehhh oby do przodu. ja w chacie tez nic nie zrobilam:baffled: nawet glowy nie umylam i wlosy mam tak przetluszczone jak bym wylala sobie na lepetyne litr oleju:zawstydzona/y::-( poloze mloda to sie ogarne

Cześć Kobiety ,

wybaczcie ale nie jestem w stanie nawet usiąść do kompa ....od kilku dni przebywam w łazience albo w łóżku:baffled: czuje sie fatalnie , wymiotuję nawet po wodzie -tak jak przy pierwszej ciąży, cały boży dzień i noc .straciłam już prawie 5 kg wagi nie mam na nic siły .Trzymajcie się jak tylko wrócę do żywych wrócę na forum

witajcie ja juz po badaniu mam dola bo dalej niewiele wiele m nawet mi nie potwrierdzil jak z teminem porodu wg usg maly na 6 tydz. Ale wizyta ko ekspresowa poptrzyl wszyst na miejscu i tyle. Normalnie porazka ale to nfz wiec wiec wszystkiego mozna sie spodziewac. No nic musze porobic reszte badan i isc na nastepna wizyte do lekarza wiec co mi moze wkoncu wyjasni.

syneczki współczuje sensacji żołądkowych ale cię dopadło.
dore Ty tez biedactwo sie męczysz.

U mnie ponury dzień, deszczowy i podobnie jak u większości brak ochoty do roboty:zawstydzona/y:, na szczęscie obiadek juz wczoraj zrobiony wiec dzis tylko odgrzeję.Za to synek tez humorzasty i tak się męczymy.No moze po drzemce bedzie lepiej, ide sie tez połozyc i zregenerowac siły.

ja dziewczyny zrobiłam kupe rzeczy :

- puscilam pranie
- wypakowałam zmywarke i puscilam nowe pranie
- wyszorowałam cały blat w kuchni i piekarnik
- wyczyściłam klatke chomikowi
- pościerałam kurz z mebli
- odkurzyłam mieszkanie
- umyłam podłogi

- po drodze jedno przytulanie z kibelkiem

teraz leże brzuchem do góry i mam nadzieje że mój chwilowy przypływ energii nie zaszkodził fasolce

arwen - a serduszko biło? ... bo jesli tak to wszystko jest ok, a jak robił szybkie usg to on dokładnei nei wymierzy dzidzi i juz moga byc różnice... nie martw sie... na pewno wszystko jest dobrze tylko lekarz konował

dore - bardzo współczuje...ja takie mega żyganie miałam w pierwszej ciąży więc wiem co przechodzisz ... kup sobie w aptece czobki torekan... one mi wtedy życie uratowały.

syneczki - bidulka ... może napij sie coli ... kurcze trzeba sie przemęczyc :happy:

azorek - ja tez dzisiaj jeszcze nei umyłam włosów,a le jeszcze nei ma tragedii :sorry:

lorelain - jesteś szalona.. ja leżę jak foczka cały dzień na kanapie a dziecku na obiad dam makaron z masłem, całe szczęście lubi

No ja w sumie do listy dzisiejszych sukcesów mogę zapisać zrobienie prania ale to był takie poranny zryw i nic poza tym:-)

reklama
ale za to obiad mają szybki bo tylko ryż z kurczakiem po indyjsku :sorry:... ja ochoty na kurczaka nie mialam i jem właśnie przypieczone ziemniaki na patelni ze śmietaną :sorry:

Do góry