reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Karolcia - pomysł rewelacyjny !!! .... ja rodzicom powiedzialam bo uznalam ze to w koncu rodzice i wiedziec powinni :-) ... dalsi znajomi i reszta swiata dowiedza sie po pierwszym trymestrze ;-)

Zapominajka - może boli bo sie wszystko rozciaga ... ja tez mam czasami lekkie pobolewania, ale nie wiem czy cie to pocieszyło :sorry:

reklama
Lorelain dzięki, mam nadzieję, że to właśnie to. Gdyby nie to, że mężowego nie ma - położyłabym się spać...

lori trzymam &&&&&
zapominajka lorelain i dobrze że czujecie :-p u mnie znów wszystko co było ustało. Niby powinnam się cieszyć że ponownie stan ciążowy mnie rozpieszcza ale wywołuje to we mnie nieskrywany lęk i nic na to nie poradzę. Jedyne co przypomina mi o ciąży to wieczne uczucie gorąca i brak sił, kurcze no słaba jestem, co wstanę i przejdę od razu muszę usiąść.

oh no mi tez jest strasznie gorąco...a w nogi zimno!:dry:

zauważyłam że w ciąży potrzebuję więcej czułości ... nigdy nie lubialam przytulania, a teraz sama sie dopominam :blink:

syneczki - jak sie dzisiaj czuje Oliwierek? ...widac poprawę?

Lorelain nie wiem czy to możliwe czy tylko tak usilnie wypatruję poprawy ale po dwóch dawkach antybiotyku i dwóch porcjach syropku na pobudzenie pracy ślinianek jakby opuchlizna mniejsza. Co prawda węzeł jest tak gigantyczny jak był ale sama opuchlizna chyba mniejsza bardziej uwidacznia się sama kulka.
Narzeka dziś z kolei na ból gardełka sądzę że to nie gardło a boli go z boczku od strony wewnętrznej buzi. Wczoraj Pani doktor go wnikliwie badała i nie stwierdziła żadnego przeziębienia a już tym bardziej zmian na gardełku. Cieszę się że nie gorączkuje bo to akurat znosi fatalnie.

syneczki - to dobrze że widać jakąkolwiek poprawę...wiadomo że trzeba więcej czasu żeby całkiem to zeszło...dobrze że tak szybko zareagowałaś i w porę dostał leki :-)

ja mam totalnego lenia...leże od rana na kanapie z laptopem, włosów nie chce mi sie umyć ... w ogóle nic mi się nie chce :dry:

mąż składa z młodym na podłodze ciężarówkę z klocków lego, to chociaż oni mają kreatywne zajęcie :cool:

Syneczki mi jest z kolei cały czas chłodno i siedzę w grubych skarpetkach i swetrach...

A antybiotyk może działać tak szybko :tak:. Mam nadzieję, że maluchowi szybko pomoże.

dziewczyny a co myślicie o badaniach genetycznych w 12 tygodniu? ... będziecie się na nie wybierać ? .... bo ja ostatnio na ten temat prowadziłam burzliwą dyskusję z moją mamą :dry:

Ostatnia edycja:
Z tego co wiem, to właśnie między 11 a 13 tyg. powinno się je zrobić. Ja jeszcze nie wiem jak to wszystko będzie u mnie wyglądało, jestem całkowicie 'zielona'. Mam nadzieję, że gin. wszystko mi wyjaśni podczas następnej wizyty, bo w internecie wszystkiego wyczytać się nie da..
3majcie się cieplutko, ja uciekam na egzamin ;)

reklama
dziewczyny a co myślicie o badaniach genetycznych w 12 tygodniu? ... będziecie się na nie wybierać ? .... bo ja ostatnio na ten temat prowadziłam burzliwą dyskusję z moją mamą :dry:

Ja robiłam w pierwszej ciąży, ale tylko 2 etapy, bo ryzyko było tak nikłe, że lekarz aż głupie miny robił, ale ja się uparłam.
Teraz pewnie nie zrobię, nic te badan nic mi nie dały. Stresowałam się tak samo...

Do góry