reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Mina na razie nie, ale dalam mu naprawdę mało. Wymiotów juz nie ma, ale dołem jeszcze leci niestety:-(.

Tyna ja cię podziwiam, ja bym dla pewności od razu test z krwi robiła. Z kolorami to ci nie pomogę, bo sobie nie ogladałam:-D

reklama
Czy ja pisałam że znalazłam świetną rzecz na mdłości? Otóż myliłam się. Jest gorzej bo zapachy tak się wyostrzyły, że jeśli coś intensywniej pachnie to kończy się dla mnie biegiem do ubikacji i przytulania muszli.
Myślałam, że wafle ryżowe będą świetne ale nie. :crazy: Dosyć intensywnie boli mnie brzuch. A to miał być taki fajny dzień!
Pisała do was - maruda dnia :-(

pesca nie przesadzaj maruda dnia, dobre :) A zmiany nastrojów i złe humorki to normalka w ciąży.Współczuje wymiotów mi sie jeszcze nie zdarzyło ale to oznacza ze masz wysoki poziom hormonów co jest dobre dla maluszka.
Syneczki trzymam kciukasy za synka, ale moze to rzeczywiscie jakies powikłania po chorobie.
Silene a Ty duzo odpoczywaj, nózki na poduchy i lez moze akurat teraz wypadał by Ci termin miesiaczki?Ja plamiłam własnie w tym czasie w pierwszej ciąży tak delikatnie na brazowo.
Tyna u mnie podobnie z tym kolorem wejścia do pochwy zrobil sie taki ciemny troszke jakby granatowy.Moze powtórz test bo był wadliwy albo zrób betke jak radza dziewczyny.

Ja juz nie wyrabiam taka sie padnieta czuje popołudniami.Jakby wciąż na chorobe mi sie brało a zdrzemnac sie nie mogę.Mam nadzieje ze w II trymestrze przejdzie.

Tyna witaj .Ja bym poszła do innego ginekologa chodzi przecież o to żeby stwierdził ciążę lub ją wykluczył.Test powinien już po 2tyg wykazać
Lori drug symestr też będzie pewnie jakiś problem i tak do końca ciąży,ale później jaka nagroda -warto
Syneczki jak wizyta?
Azorek lecę zaraz czytać wątek co jest
Silene ja też miałam lekkie plamienia w tamten weekend.
Zapominajka to dobrze,że synek już nie zwraca,a biegunki to może mieć jeszcze kilka dni zanim organizm wypuści z siebie gada.

Ja zdrzemnęłam się po obiadku.:laugh2:

Hej, hej.
Trochę mnie nie było, nawet nie wiem, kiedy mam to nadrobić.
Wpadłam z dzisiejszymi wynikami.
Wygląda na to, że jest wszytko w porządku :)
Wczoraj byłam u gina na wizycie, ale się zbulwersowałam szczerze powiem.
Nie zbadał mnie, nic nie powiedział, stwierdził tylko, że wszytko wskazuje na to, że jestem w ciąży, na co ja mu na to, że to, to ja wiem, ale chciałabym jakieś badania, wszytko inne, a on mi na to, że jest jeszcze na to za wcześnie i że da tylko na HCG.
No porażka normalnie.
Ba, jak powiedziałam, że chciałabym pierwsze USG w 7 tygodniu ciąży, to on mi na to, że zrobi mi jedynie jedno, bo USG szkodzi dziecku i nie nalzęy go wykonywać.
Jakiś baran totalny.
Zmieniam lekarza.
Na pewno.
Nie ma nawet mowy o tym, żebym do niego więcej poszła!
USG mam na 6 marca.
Wytrzymam na pewno :)
I tak to w wielkim skrócie.
Co myślicie o wynikach?
skanowanie0013.jpg

Cześć. Trochę nieśmiało chciałabym do Was dołączyć. Nieśmiało, bo dopiero jutro mam dzień spodziewanej miesiączki, ale już dziś po obiadku nie wytrzymałam i zrobiłam test. Wyszedł pozytywny z lekko zabarwioną drugą kreseczką, więc ciąża jest. Teraz tylko pytanie czy się utrzyma:/
Obraz 004.jpg

dzisiejszy teścik

paulawawa beta ładna podona mialam w poniedzialek, a co do progesterono to nie wiem nigdy nie mialam robionego. A co do lekarza to dziwne jeszcze nie slyszalam ze usg szkodzi ja mialam co miesiac robiono usg i mlody zdrowy jak dąb. jak piszesz lepiej idz do innego.

malami trzymam kciuki zeby sie udalo. powtorz test za dwa dni czy kreseczka ciemnieje.

Silene trzyma m kciuki aby bylo dobrze podobne brazowe plamienia nie sa starszne, ale lepiej dmuchac na zimne i tak jak dziewczyny pisza lez i oszczedzaj się.

reklama
Do góry