reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Hej,

Dzięki za powitania dziewczyny :-)
Tempo produkcji tu jest niezłe!

margot witaj. mysle ze roznica wieku duza ale moze starszak bedzie juz pomagal duzo:tak:

No, mam nadzieję, to jest super facecik, ale jednak taka zmiana w tym wieku... Wiem, że nie będzie mu łatwo.

Witaj margot
proszę mi tu z wiekiem nie wyjeżdżać bo ja tu chyba jestem najstarsza:-p w grudniu skończyłam 35 lat, więc 36 leci i Pani Ciociu proszę mówić:p hihihihihi

He, he, to ja jestem starsza, bo z sierpnia. :-D Ale pamiętam, że któraś mama tu ma 37 lat, tylko już nie pamiętam ktora :zawstydzona/y: - sporo nas i jeszcze nie wszystkie kojarzę...

A tak na marginesie, dziewczyny słyszałyscie coś na ten temat że sok z malin i maliny są zabronione w ciąży??? Ostatnio tak mi pani doktor ogólna powiedziała, i troche mnie to zdziwiło, a to zima to fajnie sobie do herbatki soku z malin dolać. No ale jak nie wolno to cóż zrobić:-( Wiecie coś na ten temat?

Ktoś już tu napisał - wywar z liści malin może wywoływać skurcze macicy, dlatego nie należy go pić (chyba, że przy samej końcówce, żeby zacząć akcję porodową), ale sok i same maliny są jak najbardziej bezpieczne. Coś się pani doktor pokićkało. :sorry:

Syneczki trzymam mocno kciuki, żeby u Twojego synka nie było to nic poważnego.
Silene, kurcze, oby nic się nie rozwinęło z tego plamienia.

Co do szkoły rodzenia, to poprzednio chodziłam do fundacji Rodzić po Ludzku, i bardzo byliśmy zadowoleni. Teraz też dobrze by było sobie różne rzeczy przypomnieć, bo kawał czasu minęło, no ale zobaczymy, jak to będzie z czasem.

reklama
Syneczki trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Silene ja plamiłam przez 3 dni. Mam nadzieje, że tobie tez szybko minie i będzie wszystko dobrze.

Hej dziewczynki ale napisałyscie stron..mnie dawno nie było bo spedzilam ostatnie dni u rodzicówm mojego lubego..w Poniedzialek nie bylam u Pani doktor ..powód- sytuacja u niej w rodzinie jak na złosć..ale kupilam test(PINK test) po południu wyszedł negatywny;/..Kamil stwierdził ze na test za szybko.. ja staram sie nie myslec na ten temat.. dalej mam podwyzszoną temperature,naoliwioną pochwe,ból podbrzusza i czasami mdłosci a od poniedzialku do srody mialam plamienie jasnobrązowe;/ i wsio;/ i dopiero na 28 lutego mnie zapisala;/ cholera jasna..a nie chce jej zmieniac bo jednak ma renome najlpszej w moim miescie i taka jest.. nie wiem co myslec.... nie wiem;/ jest prawie 2 tygoodnie po terminie miesiaczki i dupka blada;/

Ostatnia edycja:
w nastepnym tygodniu pewnie zrobie bo Kamil juz chcialby wiedziec jak to jest:)
ale ja go stopuje bo mowie ze piersi to mam miekkie :D ani nie urosły nic sie nie zmienily:p
no ale zobaczymy no kurcze ale jak nie jestem w ciąży to mogłaby być juz@ bysmy mogli od nowa zacząć starania o malenstwo:)
mam do was pytanie ale ja was prosze nie smiejsce sie ale ciekawosc mnie zzera:D jak to jest czy jesli jestem w ciazy to "wejscie do pochwy" jest różowe czy w innym kolorze bo u mnie cos z kolorem jest nie tak;P taki hmm niebiekso szary ..i jestem w kropce.. normalnie z ciekawosci lusterka uzylam:p Kamil sie smial ze czego to ja nie wymysle:D

syneczki trzymam kciuki zeby skonczylo sie tylko na strachu:tak:bedzie dobrze&&&&&&&&&&&&&
silene a kiedy powinnas miec miesiaczke? mam nadzieje ze i u ciebie bedzie git kciuki trzymam&&&&&&&&&&&&

u mnie skonczylos ie na strachu opis skrocony wizyty w odpowiednim watku:-D przepraszam nie wiem czy dotarly do was smski. mam tel ktory spadl wielokrotnie na beton czy asfalt wpadl do wody i ma troche niezbyt dobry wyswietlacz dotykowy:crazy: wysylalam smska do znajomych i do was jednoczesnie niby 8 smsow i nie wiem do kogo doarly a do kogo nie . m,oja siec tel ma to do siebiue ze czasem smsy ida w eter:wściekła/y:

Silene , no-spa, do łóżka i nogi wyżej.. koniecznie
Zapominajka.. jak po coli objawy? ustąpiły?

T_yna.. zasinienie pochwy jest jednym z objawów ciąży. chodzi o większe unaczynienie. więc wszystko jest możliwe, jak to ,że miałaś owulację później niż normalnie

reklama
Hej dziewczynki ale napisałyscie stron..mnie dawno nie było bo spedzilam ostatnie dni u rodzicówm mojego lubego..w Poniedzialek nie bylam u Pani doktor ..powód- sytuacja u niej w rodzinie jak na złosć..ale kupilam test(PINK test) po południu wyszedł negatywny;/..Kamil stwierdził ze na test za szybko.. ja staram sie nie myslec na ten temat.. dalej mam podwyzszoną temperature,naoliwioną pochwe,ból podbrzusza i czasami mdłosci a od poniedzialku do srody mialam plamienie jasnobrązowe;/ i wsio;/ i dopiero na 28 lutego mnie zapisala;/ cholera jasna..a nie chce jej zmieniac bo jednak ma renome najlpszej w moim miescie i taka jest.. nie wiem co myslec.... nie wiem;/ jest prawie 2 tygoodnie po terminie miesiaczki i dupka blada;/

- jak jestes 2 tygodnie po terminie to test wyszedł by ci o każdej porze dnia i nocy ... jak jest negatywny tzn że w ciąży nie jestes. Zrób dla pewności beta hcg z krwi i wszystko jasne.

Syneczki - trzymam kciuki! .... spokojnie, to na pewno tylko po jakiejs infekcji :tak: .... koniecznie daj znac jak po wizycie u lekarza

Silene - o jej oby to było tylko przejsciowe, kochana dużo odpoczywaj, nic nei podnos i w miare mozlwiosci najlepiej lezec az sie unurmuje i przejdzie ... trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

azorek - do mnei nie dotarł, ale tez nei wiem czy zdazylas dostac wiadomosc z moim numerem. Jak dobre wiescie to lece je poczytac ;-)

Do góry