reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Hej dziewczyny, staram się od wczoraj wszystko nadrobić i przeczytać. Widzę, że był temat o zwierzętach, nie moge nie dorzucić swojej ukochanej kotki. Ma już ponad 3 latka i nie wyobrażam sobie życia bez niej:-D
Koty są super i nie ma z nimi większego problemu, bo dom jest dla nich najważniejszy, moja kotka wychodzi tylko na spacer na bal;kon heheh;-), więc spacery nie są zbyt uciążliwe dla takich leniuchów jak ja:-)

Załączniki

• Zdjęcie0049.jpg
    Zdjęcie0049.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 22
Dzień dobry na tłusto! :-)

Zobacz załącznik 437814

Ja jak wczoraj poszłam spać z Kubą o 20 tak wstałam dzisiaj przed 7 :) ale mi się dobrze spało!
Mój M wracając z pracy zajechał mi po pączki ze śmietaną! ach! co za pychota!
yes2.gif

Miłego Dnia!
Kurcze smaka narobiłaś a ja dzisiaj bez żadnego pączka a takie ze smietaną bym zjadła bo dźemu nie lubie
Dziewczyny nie miałam usg czekam na wynik testu krwi,to UK niestety :crazy:

Ja bym zwariowała tam. Normalnie ja tylko na usg czekałam bo badania to ja sobie sama zrobiłam a i nie wiem jak wkleić zdjęcie mojej fasoliny :-(

Co do zwierzaków ja mam kotkę rosyjską niebieską. Wielka dama byle czego nie zje i całymi dniami śpi

a ten dzwoneczek to po co??

a tak się zastanawiam, czytając dziewczyny spoza RP że my jednak tutaj w kraju nie mamy najgorzej.. diagnostyka od początku ciąży,leki dostępne bez problemu ,z L4 też raczej nie ma większych komplikacji..
gdybym ja miała utrzymać 5-tą ciążę na paracetamolu... wrrrrrrr

reklama
anusia, jak widzę twoja kicia też bardzo lubi czytać i pisać.. akurat to co ty w danej chwili :happy:

Wiesz co, no właśnie tak jest:-D Po prostu jak pracuję i mam wszystkie papiery rozłożone to ona po prostu musi na nich usiąść lub się rozłożyć, ale jej najlepszym przyjacielem to jest laptopi oczywiście też w tym momencie gdy ja na nim pracuję. A spróbuj ją wtedy zrzucić z papierów lub z laptopa, to jest strasznie obrażona albo zaczyna gryźć.
Zwierzęta są niesamowite - polecam wszystkim!!!

Mina29, Ty też masz kotka???

Silene: Twój rudzielec Leon jest super słodki, chyba mu odpowiada wylegiwanie sie na poduszkach:-)

Do góry