I ja się w końcu melduję po śniadanku, kawce, andrutach i w połowie opakowania serka homogenizowanego waniliowego
Sonkaa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)
Jutrzenko masz maszynkę Zelmera? Ja mam taką
Super sprawa, nie wyobrażam sobie życia bez niej, w domu nawet nie mam normalnej tarki bo wszystko robi maszynka:-)
The white one o orany, to nie fajny urlop
Ale dobrze, że już lepiej i że z maluchem wszystko dobrze. Musisz uważać teraz na siebie, bo z ciśnieniem w ciąży nie ma żartów.
Malinowa to niezłą masz częstotliwość z tymi pobudkami
- przestanę w takim razie narzekać na swoje wstawanie do łazienki co godzinę. Nic dziwnego, że cię to męczy.
Pesca ponarzekaj sobie to pomaga. Domyślam, się, że jest ci ciężko, ale popatrz jeszcze tylko parę tygodni do końca zostało, dasz radę:-) Najważniejsze, że możesz leżeć w domu, bo myślę że w szpitalu jednak byłoby dużo gorzej. Kciuki za dzisiejszą wizytę i obyś jak najdłużej wytrwała w dwupaku &&&&&&&&&&&
marand powodzenia w depilacji bo to już wyższa szkoła jazdy jest
ja już ledwo nogi golę, wczoraj się przy tym pięknie pozacinałam
Kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&
Nikolaa współczuje złego samopoczucia, mam nadzieję że szybko przejdzie. Kciuki za wizytę &&&&&&&&&&
Co do tych desek to muszę i ja swoją sprawdzić czy jest możliwość dostosowania jej wysokości, chociaż wątpię bo to taka najzwyklejsza deska jaka może być. W razie czego na stole będę prasować
Co do planów na dziś to na razie są tylko zakupy spożywcze w celu uzupełnienia braków w lodówce, a potem zobaczymy. Obiadu na szczęście robić nie muszę, bo wczoraj nagotowałam cały gar i powinno starczyć na jakieś 3 dni
No i po serku
Miłego dnia dziewczynki