reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Wklejam może przyda się:

Na poranne mdłości pomoże przegryzienie jeszcze w łóżku 2-3 sucharków, kilku migdałów lub herbatników. Po ok. 30 min. od wstania warto wypić lekko ciepłą herbatkę imbirową lub sok z cytrusów. W ciągu dnia staraj się jeść nieduże posiłki, ale częściej, nawet 7-8 razy dziennie. Jedz nawet wtedy, gdy nie jesteś głodna, aby nie mieć pustego żołądka (wtedy nasilają się mdłości). Na nocne mdłości pomogą płatki zbożowe, sucha bułka lub biszkopty.

reklama
kciuki zacisnięte &&&&&&&&&&&&&&

dziewczyny mozna smarowac zimno w ciazy bo mi wyszlo

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

dziewczyny czy wy tez macie "poranne mdłości" ktore trwaja caly dzien???co za koszmar,cały dzień mnie dziś trzyma.
W pierwszej ciąży miałam i pomagały mi żelki:-D

Dzień Dobry dziewczyny
Wczorajsza wizyta nie doszła do skutku musiałam zadzwonić i przełożyć na dziś.
Moja mała dostała wysokiej gorączki 39.8,wymioty i jechałam z nią do szpitala okazało się że kruszynka ma zapalenie oskrzeli.
Masakra całą noc nie spałam bo ja dusił kaszel co powodowałao wymioty.Teraz odsypia nockę mam nadzieję,że już najgorsze minęło.

Zdrówka dla królewny.

Mój Iggy też kiepściutki. Co prawda już nie wymiotuje, ale nie chce nic jeść:-( i taki osowiały jest biedaczek.

Witajcie!
Ja z rana już pączuszka zjadłam :-D Widziałam że rozmawiałyście na temat zwierzaków, ja w domu mam 6 letniego setera irlandzkiego(mieszaniec z labladorem) i 3 letniego yorka i kotkę. Myślę że problemu nie będzie z nimi przy dziecku bo one są wychowane z moją teraz 9 letnia siostrą. A one pozwalają jej dosłownie na wszystko. Jak przeprowadzimy się już na swoje to mamy zamiar również zakupić psiaka, mój mąż chce huskiego, no ale jeszcze mamy trochę czasu na decyzję :-)

Silene ​&&&&&&&&&&&&

ale naskrobalyscie od wczoraj :-D witam z rana znowu polezalam w wyrku troche:-)
silene kciukasy trzymam&&&&&&&&& i zdrowka zycze chorowitkom:tak:

ja sie strasznie martwie....wczoraj jak jechalam do pracy zalapalam mega dolka:szok: no bylam gotowa sie rozryczec ot tak poprostu:confused2:gdyby nie to ze autobus wypchany ludzmi i na ulicy pelno ludziow to pewnie bym plakala jak niemowle:sorry: wogole wybeczalam sie mezowi ze martwia mnie te bole i ze sie stresuje przez to tro powiedzial ze teraz zdrowie moje i dzidzi jest najwazniejsze i jak chce to mam isc na ten prywatny skan. tylko ze teraz sie zastanawiam we wtorek mam miec wizyte u lekarza ogolnego i moze poczekam do tego wtorku moze lekarz mnie skieruje na badania:sorry:troche mi szkoda te 100Ł wywalic moze sie uda ze lekarza naciagne na skan za free:confused2:i teraz jestem w kropce nie wiem co robic. wczoraj te bole mialam znowu po pracy jak tylko wyszlam z biura zrobilam moze ze 4 kroki i mnie dorwalo. mam wrazenie ze sa coraz silniejesze te rwania:zawstydzona/y:

reklama
dziewczyny jak wy mnie tutaj zaraz tak zakręcicie to jeszcze sie dorobie nadprogramowo kota .... a mąż się zdziwi jak pewnego dnia wróci do domu :laugh2:

azorek - to moze troche pokoloryzuj u lekarza że ta bole są silne i boisz sie że to może byc ciaza pozamaciczna to może Ci wtedy faktycznie zrobią scan ... przeciez jak ktos mówi że ma mocne bóle to jakos muszą zareagować

Do góry