Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Moskitiery polecam. Na próbę kupiłam z netto, bo była mega tania (7.99zł za jakieś 130cmx150cm), sprawdza się świetnie. Uważaj na te ciasno tkane, bo podobno słabo przepuszczają też wiatr, co w ostatnie upały ma wielkie znaczenie ;-)Witam Was dziewczynki :-), kolejna noc na walce z komarami, postanowiłam skończyć ten nierówny bój i odespać za dnia, ale po śniadaniu jedziemy po moskitiery, nie ma innej opcji :-)
co do palenia - paliłam długo i namiętnie przed I ciążą - potem nie paliłam ponad 3,5 roku (ciąża, karmienie i trochę po ) i pomyślałam tak samo jak debi , że taki cieniasek do kawki to super sprawa, ale jak ktoś palił nałogowo i długo, to po takim jednym jest tak - JAKBY NIE BYŁO ŻADNEJ PRZERWY - wciąga od strzału, tez chciałam palić tylko towarzysko, na imprezkach, a wróciłam do regularnego nałogu i rzuciłam dopiero jak zobaczyłam dwie kreski na teście - drugi raz nie zamierzam próbować :-)
A papieroski.. oj paliłam Długo, z przerwami, w końcu udało mi się rzucić ponad rok temu, za pomocą tabletek od lekarza. Wracać nie zamierzam, a smród strasznie mi teraz przeszkadza, jest prawie nie do zniesienia.
Mam nadzieję, że to ostatnia taka wojna, bo trochę tu kogoś poniosło ..Co do dyskusji- następnym razem będziemy z Azorkiem tupać nogą i klapsy sprzedawać,bo można wymienić sie doświadczeniami, mozna miec odmienne zdanie na jakiś temat,ale takiej nerwowej atmosferki proszę tu nie wprowadzać. Może mam tylko takie dziwne odczucie,ale jak czytałam tą zażartą dyskusję,to miałam wrażenie,że niektóre teksty były wręcz niegrzeczne. Także dziewczynki-uspokoić nerwy!
A ja specjalnie nastawiłam sobie budzik,żeby wstać przed córą. Popijam kawkę, zjadłam dwa rogale z czekoladą w ramach śniadania i za chwilę wskakuję pod prysznic.. Później sprzątanie,małe pakowanie iiii.. jedziemy nad morze!! :-) Co prawda tylko 2-3dni, ale mimo wszystko cieszę się jak dziecko, bo mąż zrobił nam niespodziankę.
Tak więc lecę was ogarniać,nie wiem jeszcze o której wyjeżdżamy, ale mam nadzieje,że już wieczorem będziemy w Trójmieście ;-)
Baw się dobrze nad morzem, życzę pięknej pogody bez upałów, za to z tlenem. Odpocznij od nerwów i stresów w domu :-). My planujemy jechać na ostatnie kilka dni sierpnia do Łeby, ale to zależy od pogody, bo jak będzie tak jak dziś to odpuszczam. Bardziej się zmęczę niż wypocznę.
za to nad moim blokiem jest ścieżka na Okęcie...
no i 2 złote medale:-) w Londynie
oglądacie olimpiadę? ja czasami ale odnoszę wrażenie, że strasznie się naszych zawodników czepiają. Gdy kobitki podnosiły ciężary okazało się, że sędziowie nie wiedzą jaki ciężar podniosła nasza i bidulka musiała powtarzać a wiadomo jak taka sytuacja wyprowadza z równowagi, potem gdy już podniosła ciężar i schodziła zadowolona nie uznali jej tego podejścia
a najbardziej zaskoczyła mnie Otylia, poddała się bez walki, była daleko, daleko za rywalkami
Zazdroszczę ścieżki , bo kocham te latające maszyny jak nic na świecie!! Ochota czy Włochy??
A do olimpiady to zauważyłam, że nasi pojechali słabiej przygotowani, a za wszelką cenę wszyscy szukają przyczyn nie wiadomo gdzie i w czym. Po prostu jest tak, że wygrywa lepszy i nie potrzeba moim zdaniem jakiś analiz.
W dwójce wioślarek z brązowym medalem jest dziewczyna z mojego miasta :-):-):-)
Życze wszystkim miłego spokojnego dnia.
Ja dziś wbijam się w kieckę i szpile i pędze do kuzyna na ślub. Mam nadzieję, że przetrwam na 10cm , to tylko ślub w USC i uciekam do domu ;-)