reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

arwen o 17 zwariuje do tego czasu
na niczym się nie mogę skupić dwóch linijek tekstu nie jestem w stanie zredagować i moją pracę dziś diabli wzięli :no:

reklama
Silene to w sumie juz niedlu bede trzymak kciuki rzeby wszystko bylo ok:happy2:. ja wrocisz to napisz co i jak?
Mina w sumie masz racje. Moze Panie myslaly ze w karnawal mozna zaszlec i namawiac dzieci. trudno powiedziec co im siedzi w glowie.
Antylopka mowi sie ze kazda ciaz inna, mi w pierwszej bylo tak niedobrze i wszystko mi smierdzalo nawet kotlet co normalnie ladnie pachnie, a odrazu jak poczylam to do kibla. Mam nadzieje ze teraz tak nie bedzie.

przeszlo:) po cieplym mleku i ciasteczku biszkoptowym:)
niestety szpital oferuje cala game zapachow, mam nadzieje ze to tylko raz sie przytrafilo i nie bedzie mi zycia utrudniac

witam nowe mamusie:-)
dopiero wrocilam odprowadzilam mloda wyladowalam na kawce u kolezanki i na malych zakupach weszlam do domu mam meeega bajzel: klocki zabawki wszedzie ehhh nie mam sily normalnie czekam az maz wroci to we dwojke w 5 min ogarniemy:tak:
mi dzisiaj na nudnosci cola pomogla:tak:a teraz znowu jajnik mnie kloje:zawstydzona/y::-( nie wiem juz co o tym myslec:zawstydzona/y:

Ja dzisiaj sprzątałam w pracy i myślałam, że padnę od tych detergentów :zawstydzona/y:
Oprócz tego kot obsikał całe łóżko :wściekła/y: i teraz śmierdzi jak nie wiem, musiałam zamówić detergent za 5 dych :wściekła/y:
Wściekła jestem jak nie wiem, bo śmierdzieć będzie jeszcze przez 2 dni, dopóki nie przyjdzie przesyłka :wściekła/y:

reklama
ookotkaoo1993 będzie dobrze! głowa do góry! :-)
My też mieszkamy o teściów :dry: mamy dla siebie jeden pokój. Wspólna kuchnia, łazienka... wyobraźcie sobie...
nasz domek jest w stanie surowym zamkniętym. Daleko nam do przeprowadzki... kasy też brak. nie wiem jak będzie u nas. Chciałabym, aby drugie maleństwo już było od początku w nowym domku :-)
Kochane współczuje Wam tych niemiłych zapachów...
Ja w pierwszej ciąży narzekałam na bóle kręgosłupa... oj bolało bolało... w czasie porodu też nie dał zapomnieć o sobie...

Do góry