reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

marand - wyszedł mi chłopiec, ale wg faz księżyca ma być dziewczynka ... za parę tygodni zrobię test z sody hihi ... sprawdzilam co wychodziło przy Matusiu i pokaząło mi dziewczynke wiec widac że sie nie sprawdza :-p

mnie czasami muli, czasami wymiotuje, czasami jakis zapach mi przeszkadza, ale generalnie jest dobrze. Stanowczo nadal lepiej niz w pierwszej ciąży.

reklama
witam i ja niesmiało chce do was dolaczyc jeszcze dokladnie nie znam terminu ale wiem mniej wiecej miedzy 8-12 pazdziernika

dzis wlasnie lekarz potwierdzi bete, na usg czekam do poniedzialku. mam nadzieje ze bedzie cos widac

Mam nadzieję, że już mogę się przywitać. Co prawda lekarz 6 lutego nic jeszcze nie mógł mi pokazać (Ja uważam, że to był 3 tydzień) ale już jutro mam następną wizytę więc może tym razem uda się potwierdzić na 100% ciąże. 2 testy pozytywne, czuję się jakoś tak inaczej niż zwykle, okresu brak więc myślę, że są to wystarczające powody żeby do Was dołączyć. A już jutro jak się uda będę się chwalić zdjęciami :D
Pozdrawiam

Witam napeweno wszystko bedzie dobrze a robiłas bete, po niej najlepiej widac ze dzidzius rosnie.

W moim przypadku tak bylo. trzymam kciuki za wizyte

Nie bardzo podoba mi się podejście mojego lekarza dlatego jutro idę do innego. Mój ginekolog pomacał mi brzuch,, powiedział, że nic nie czuje i kazał przyjść za 2 tyg. Żadnych badań, tak jakby zero zainteresowania. Miałam wrażenie, że myśli o mnie "wariatka, wmówiła sobie". :D

Jutro idę do innego ginekologa i mam nadzieję, że będzie miał trochę inne podejście. Jak nie, będę szukać dalej kogoś kto będzie mi odpowiadał.

Jestem następna, Nazywam sie Kasia... mam nieco mało bo 19 lat i roczną córkę....można powiedziec że w piątek jak gin potwierdzi ciąże( co do moich przypuszczen) bo testu jeszcze nie robiłam...ale mam dosłownie tak jak w poprzedniej ciązy... zawroty głowy, śpie jak Nadia sie kładznie potrafie z nią w dzien przespac 4 godziny! i o 10 padam.. co najlepsze zabezpieczam sie MICROGYNONEM ale zdazyło sie ze jedną zapomniałam ale na nastepny dzien ją brałam...i dodam że okres z odstawienia mam ale taki jakis dziwny . Boje sie,wpakowałam sie w bagno...:(( mozecie mowoic o mnie jak chcecie...Ale dałam plame, to spadło na mnie tak niespodziewanie...Nadia ma dopiero rok, ja w tym roku zdaje mature... Wdodatku w pazdzierniku wzielismy kredyt i kupilismy mieszkanie, które jest dopiero w remoncie...,.,mieszkam u tesciów.,...Dziewczyny dam znac jak będę wiedziec dokładnie w piątek mam wizyte

reklama
Do góry