D
Właśnie zachodziłam w głowę co Ty robisz o 6 na nogach
Trzymam kciuki za wyniki &&&&&&&.
Może po ciąży w końcu wrócę do wagi jaką miałam przed wyjazdem do GB
Zobacz załącznik 482164, bo tam mnie przybyło +/- 14kg.
Miłego dnia
Zobacz załącznik 482165
Paula - to do kraju przywiozłaś 14 kg obywatela więcej :-)
a chudnięciem się nie przejmuj, jak dzidzia kopie, to tylko się cieszyć, ja przez te opuchliznę tak zbieram, że masakra, mam nadzieję, że szybko potem zejdzie, z Majka zeszło wszystko w 8 dni, zawsze miałam tendencje do zatrzymywania wody i przed @ to ok.2 kg więcej to był luz, a teraz to już przegięcie, ręce, nogi , ostatnio nawet twarz, nie podoba mi się to, ale obawiam się, że nic nie poradzę
Jejku co Ty w nocy wstajesz. Ja dzisiaj nie mogłam się pozbierać no i oczywiście znowu cudowny sen mnie nawiedziłw nocy
ja dzisiaj tez koszmar zaliczyłam, lepiej nie gadać
witajcie,
sonkaa - ja codziennie o 6 juz na nogach jestem, ale dzis zmusilam sie zeby nie wstawać i do 7 jeszcze czytałam.. za to wieczorami padam jak mucha, najpóźniej o 22
mój mąż otrzymał wyniki z uczelni - pchnął juz wszystkie egzaminy zatem sesja do przodu, jak ja sie cieszę!!
ja nie pamiętam już kiedy się porządnie wyspałam, może jak dojdzie kojec, to coś się zmieni :-) mam nadzieję
gratulacje dla męża
nie myj samochodu - !!!!!!!!!!!
dziewczyny przepraszam że mało sie udzielam ostatnio ale mój tata w szpitalu po powrocie z wizyty nie mam już siły a i weny brakuje spróbuję jakoś nadrobić wasze posty...
jeszcze raz przepraszam i buziaki dla wszystkich!!!!!
zdrówka dla taty , a jak wyjdzie, to go obtańcuj, że musi bardziej o siebie dbać
, żeby córki nie denerwować :-)
witam,
ja tak szybciutko dzisiaj, zaraz jadę do rodziców na kilka dni, a tam będę odcięta od neta, więc życzę wam udanego weekendu, udanych wizyt i dobrych wyników, oraz zdrówka dla tych które nie czują się najlepiej
odezwę się jak wrócę czyli pewnie poniedziałek lub wtorek
Pozdrawiam;-)
wypoczywaj na zdrowie i wracaj do nas :-)
vibeke postaram się jutro wstawić przepis na rogaliki a mówie że są proste, szybki i bardzo smaczne
Co do rozstepów to ja mam ich mase na brzuchu i cycolach ale po poprzedniej ciązy więc teraz juz nawet nie szukam nowych, nie zrobi mi już różnicy czy mam ich 100 czy 120
a celulit też juz się pojawil
na rogaliki się chętnie załapie, jeśli szybki przepis co do rozstępów, z Majka miała duużo, wszystkie zbladły, jak na razie nowych brak :-)
Mamba ty małpo ale mi narobiłaś smaka na duszonki no nie wytrzymam
;-) w Befamie byłam tam w bramie pewnie wiesz gdzie.
oj też pomyślę o duszonkach, zwłaszcza, że się ochłodziło i można przy ognisku wytrzymać :-)
hej Dziewczyny
Dołączam do Was, termin 2 październik, córcia w drodze:-)
witaj majakk :-)
ja juz z walkami na glowie siedze bo nie chcialo mi sie na szczotke ukladac wlosow, jeszcze tylko przemyje to i owo przed wyjazdem i jestem gotowa na wizyte.
woogole to sie dzis golilam z lustrem w reku i strasznie mnie ten widok rozbawil
, jakos nie mialam wielu okazji sama siebie ogladac z tej perspektywy i tak mi wesolo bylo
Mamba a co to duszonki????????
&&&&&&&&&& za wizytę :-)
duszonki (prażonki) to potrawa w garnku na ognisku robiona (można w brytfance na gazie, ale to nie to samo) - ziemniaki, cebula, ew. mięsko , kiełbasa, przekładane warstwami, niektórzy dodają kapustę i inne warzywa, brzegi i dół garnka wykłada się boczkiem w plasterkach lub boczkiem i kapusta i trzyma w specjalnym garnku w ogniu ok.40 min. dodaje się ziele angielskie do środka i liść laurowy - to z grubsza tyle, chyba , że Mamba robi inaczej, to mnie poprawi :-) - powiem tylko, że obłędne w smaku :-)
a z miętą bez przesady, ja czasem dodaję listek do wody z cytryną, nie trzeba po prostu pic tego litrami i już :-)