reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

dla naszych miłośniczek kotków

314764_426672164044233_1177088621_n.jpg

i dla Malinowej i reszty co na basen żałują

535042_437839142923693_2054847983_n.jpg

kotyyyyyyyyyy Zobacz załącznik 479794
A na basen nie żałuję, ja nie mam funduszy teraz :frown:

reklama
dobre z tym basenem

i jakbym miala kase na zbyciu to bym kupila jakis fajowy

Majeczka to fajnie ze wszystko ok w pracy i u maluszka

Sonka ja mroze z pestkami bo nie mam drylownicy ale zawsze peskte mozna wyjac. Jak nie wpadlam na pomysl zeby sobie drylownice kupic a to zadne pieniadze sa.

Malionowa dobrze ze juz Ci lepiej.

ja ogladam Bad Boysow. Juz to ogladalam ale dokladnie nie pamietam co i jak

Malinova fajowy basen z chlorem w środku buahahahah
Mamba zdrowiej
Malinowa_Paula super,że wracasz do zdrowia
Majeczka dobrze,że tak z pracą fajnie się układa
No i zapomniałam co dalej hehehe.
Nikamo ja też straciłam apetyt przez te upały,ale to nawet dobrze może mniej przytyję
Jutro jadę na glukozę i już się martwie jak wytrzymam godz bez jedzenia

Witam kobitki,
jak zwykle padietawec wiele nie popisze, ale czytam caly czas :p

U nas mimo 20 paru stopni i deszczu co chwila to w pracy masakra - jak w saunie - i leje sie ze mnie caly dzien .

Poiedzcie mi takie pytanie nie dokonca ciazowe :D
Czy poparzylyscie sie kiedys kremem do depilacjii.. ?
Ja woskuje nogi i zal mi bylo teraz wlosy 'zageszczac' golac, wiec uzylam kremu, ale jak juz siedzialam przed kapiela w tej lazience z kremem na nogach to zajelam sie sprzataniem szafki.. i troche przedluzylam czas.. z 5 minut zrobilo sie z 20 [jak nie wiecej]... I mam cale nogi 'popazone' pieka masakrycznie :( Niewiecie czym mozna to zlagodzic najlepiej? Czy lepiej nie ruszac wogule? :(

:-Dja skonczylam ogladac film i ide spac

ale mnie Kuba rozbawil.
ogladalam bad boysow i on zszedl na dol, patrzy i nagle mowi: ale maja czarne glowy :-D:-D . Biedne dziecko pierwszy raz murzyna widzialo :-D:-D

Emotion nie wiem wiec nie pomoge

ide spac
dobranoc

Emotion nie chce wprowadzac paniki, ale chemiczne srodki do usuwania owlosienia sa z tego co mi wiadomo w ciazy zakazane, ale ze juz i tak jest "po", to z mojej strony tylko rada, zeby jutro sie przejsc i jesli nie uda sie na szybko do gp dostac to chociaz do apteki wstapic i sie farmaceuty poradzic...

Ps. I nie googluj tylko!

reklama
witajcie
jak zwykle jak mam wolne to od 5 nie spie:-p Wojtuś dał mi po jelitach po 5 wiec juz nie spie i poki nie ma masakrycznego (22st. za oknem o tej porze!!)upału musze stanąć przy desce do prasowania, fuj!!! na śniadanko serek biały, salata i rzodkiew + pokrzywa do popicia, mniam!
gartuluję takich ząbków, mam nadzieję, że dzieci będą miały po Tobie :-)
dziękuję! ja tez sonkaa ufam ze maluch bedzie mial po mnie to, bo ani po mężu ani po naszych rodzicach niestety lepiej zeby nie miał :no: w sumie to ja tez nie wiadomo po kim mam bo nawet moi dziadkowie do bani je mieli, ale najwazniejsze ze mam i nie oddam :-D

Jutrzenka - polecam drylownicę, super prosty wynalazek a jak ułatwia życie. Ubawiłam sie textem z czarnymi głowami :-D:-D
na dniach jade do rodzicow i zapowiedzialam juz mamie ze bede z nią przetwory robic (choć tyle ich odciążę), bo jak sie ma swoje to roboty jest zawsze duzo i na okrągło, jedno sie kończy i kolejne zbierać trzeba, niektóre z Was pewnie cos o tym wiedzą :tak:

Paula - cieszę sie ze CI juz przeszło i bylo to tylko chwilowe, bo w te upały tylko zatrucia pokarmowego by Ci brakowało
Emotion - zazdroszcze deszczu, ale duchoty po nim juz nie..:no: tez nie mam doświadczenia z kremami do depilacji (używam od wielu lat tylko depilatora), ale słusznie Krak zwróciła uwagę - poradź sie lekarza albo chociaz farmaceuty, na pewno takie poparzenie nie jest przyjemne

życzę Wam dobrego i ciut chlodniejszego dnia!

Do góry