reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Jestem już z Wami , zaczynam Was nadrabiać, ale łatwo nie jest :-)

Moja twarz jest obecnie twarzą bogini ognia i nie nadaje się do udostępniania publicznie, w ten żar siedziałam w ogrodzie, niby w cieniu, ale zjarało mnie tak, że jestem apaczem z jasnym blondem na łbie, jak goście pojechali , a basen się napełnił, to wpakowaliśmy się rodziną i to były pierwsze chwile szczęścia w tym upale, nawet parę razy nogami dało się machnąć - więc zaliczyłam to jako uprawianie sportów ekstremalnych :-D

Sonkaa boginio no to nieźle poszalałaś i balejażyk chcemy zobaczyć:tak:
Ktoś pisał o kredycie. Powiem Wam że moja cała wypłata idzie na rachunki a lat do spłaty kredytu na mieszkanie zostało mi jeszcze 39 :laugh2: Śmieje się bo kto wie czy uda się dozyć końćówki.

ja mam jeszcze tylko 26 lat kredytu, ale jestem starsza :-( i tez nie wiem, czy dociągnę

hej

wreszcie troche lata przyszlo. Slonce swieci i az chce sie zyć

Sonka tez musze kupić jakis basen. Ech moj by nigdy sam nie wpadl sam z siebie zeby lazienki umyc :baffled:
Co do tej ziemi to liczymy ze uda nam sie w tym roku kupic troche bo przed domem by sie nam jeszcze przydalo wysypac bo to co nawiezlismy to sie ubilo i trzba dosypac. Na jesien musimy kupic nowe drzewka. Zobaczymy jak sie finanse nam rozloza. Poprzedni miesiac nam rozlozyl przez zakup kosiarki (1000zl:baffled:), czesci do kompa dla R bo mu padly (700 :baffled:). Do tego sie zlozyly 2 wizyty u ginka wiec ponad 500 :baffled:. Do tego choroba Kuby prawie 200. Dzien dziecka i 3 chrzesniakow plus Kuba. Imieniny mojego taty itd... Miesiac mielismy straszny.

to rzeczywiście miesiąc maskaryczny, współczuję , za ziemię trzymam kciuki, żeby się udało, a co do basenu, to mieliśmy kupić taki ze stelażem, ale stwierdziliśmy, że kupimy taki zwykły rozporowy , żeby wytrzymał ten rok, a w przyszłym, jak już będzie kasy więcej (małż będzie pracował) to zaszalejemy na porządny, no i w Auchanie są teraz w dużej ilości, i 3m średnicy z pompą kupiliśmy za 219 zł, do tego dokupiliśmy pokrywę i podkładkę i jest ok, dzisiaj nas uszczęśliwił w każdym razie i jutro mam co do niego również szeroko zakrojone plany :-)

Dzień dobry!!
Nadrabiam od wczoraj, bo mnie w pewnym momencie ufo porwało pt. wybieramy wózek:blink:. Znalazłam, zamówiłam i mam nadzieję, że będę zadowolona. Zdjęcie wkleję w odpowiednim wątku.

sonkaa jak mąż wyczyścił łazienki to lutra też!?!! Żadne baseny, ogórki małosolne (nawet te sól 0%) i inne podane przez Ciebie "czasozabieracze" Cię nie tłumaczą :cool2: Cieszę się, że wyglądasz jeszcze piękniej:-)
Dentysta... brzmi niefajnie, trzymam kciuki &&&&& żeby było bezboleśnie i przyjemnie jak u okulisty ;-)
Tylko błagam Zobacz załącznik 478987 ! Nie wklejaj zdjęć ciasta.

Paula- słońce Moje :-) ciasto pożarli goście, więc WYJĄTKOWO - nie uszczęśliwię Cie fotką :-)
Małż wyczyścił lustra :-) .... i pomył okna :-) - samej mi się nie chce wierzyć w to, że ma takie pomysły :-) - dlatego dokładnie w każdym lustrze i każdej szybie widzę jak koszmarnie wyglądam spalona na czerwień z kontrastowo jasną fryzurą (ale BEZ ODROSTÓW :-) )

A u dentysty niestety nie było miło, nie wzięłam jednak znieczulenia i polały się łzy me czyste, rzęsiste... ale jest już ok

Myśmy dziś cały dzień spedzili na powietrzu ,gorąc jak.... dlatego młody padł za zmeczęnia.

Jutro jedziemy do tesciowej na imieniny i mamy suuper prezent (mam nadzieje ze nas z domu nie wyrzuci) .Dwa miesiące temu zdechła jej ukochana sunia cocer spaniel i własnie znalazłam malutkiego szczeniaczka i jutro ja odbieramy .Teściowa o niczym nie wie mam nadzieje że zawału nie dostanie (z radości oczywiście) :) :)

Wyobrażcie sobie że ja dalej wymiotuje co rano ,mówia że to tylko przez pierwsze trzy miesiące a ja w niedzielę zaczynam siódmy!!!!

nikamo - prezent cudowny, ja tak leczyłam mamę, jak straciła naszego ukochanego doga - przywiozłam jej bernardyna i zadziałało :-)

współczuje tych wymiotów, może odpuszczą choć w trzecim trymestrze ?

I ja się witam :-D Dzień dobry dziewczynki w ten piękny słoneczny dzień :-DWpadam do Was na chwilkę się przywitać i pewnie będę tylko podczytywać w wolnych chwilach bo jak mąż jest w domu to nawet nie mam za bardzo jak posiedzieć przy kompie :tak: Myślałam, ze pośpię sobie przynajmniej do 10 a tu taka niespodzianka..... Jak zwykle kiedy moge pospać to zrywam się o 7-8 rano a kiedy musze wstać to spałabym do 12 :dry:Miłego dnia :-D

ja położyłam się po 24, bo goście... a wstałam dziś o ... 5.00 sama nie mogę w to uwierzyć, to jakiś obłęd, jak można spać - to nie, mój organizm postanowił udowodnić, że surwiwal może być zawsze :-)

Witam kobitki słonecznie i duszno :rofl2:

Glukozę już mam za sobą i powiem wam że chyba jestem dziwna ale mi to smakowało :-D:-D:-D teraz tylko wyniki :sorry2: Po badaniu pojechałam do Greenwaya i wszamałam cały talerz kotlecików warzywnych z ryzem i 3 surówkami :-D Dobrze że byłam z mężem bo bym tam umarła z nudów a tak to rozwiazywaliśmy sobie razem krzyżówki :-)

Ale jest duchota umieeeeram :crazy:

&&&&za wyniki - łasuchu glukozowy

zaraz sprawdzę czy przepis na makaron to ten sam, co ja robię a jak nie, to wstawię :-)

Azorku - spóźnione, ale szczere życzenia szczęścia, miłości , zdrówka i pociechy z całej rodzinki oraz kasy, kasy , kasy !!!!!!!!

Jestem juz w domu ,Boże jak weszlismy do mieszkania to myslałam że mnie gorąc cofnie .Cos okropnego siedze rozebrana i juz nie mam pomysłu co z Siebie ściągać:)

Prezent trafiony w dziesiątke,sunie przekochana i przesliczna(jutro dodam zdjecie) tesciowa szczęsliwa aż miło było na nią patrzeć!! Poszaleliśmy na ogrodzie i w basenie ,pojedliśmy jedzonka z grila (teraz mam mega zgagę ale pyszne było:)

Ha ha Sonka chyba dzis wyglądamy podobnie :) jak popatrzyłam w lustro zobaczyłam czerwonego upiora:) ;) piecze jak szlag!!!

Witajcie.
Informuję ,że wybywam od 2-11 lipca-jadę moczyc sadełko nad morze[krajowe],apartament niby z netem ,ale jak bym się nie pojawiła do 11 lica to znaczy ,że z winy neta
,uważać na siebie miłe brzuszki ,nie szaleć z pracą ,odpoczywać ile wlezie.
Gratuluję zakupu pralki.
Jak będzie net to na pewno coś naskrobię

Witajcie.
Informuję ,że wybywam od 2-11 lipca-jadę moczyc sadełko nad morze[krajowe],apartament niby z netem ,ale jak bym się nie pojawiła do 11 lica to znaczy ,że z winy neta
,uważać na siebie miłe brzuszki ,nie szaleć z pracą ,odpoczywać ile wlezie.
Gratuluję zakupu pralki.
Jak będzie net to na pewno coś naskrobię

Sandy spokojnego i cudownego wypoczynku!! w pogodę wstrzeliliście sie idealnie, baw sie dobrze!

Paula - bardzo chętnie z Wami poleniu****ę, tylko obawiam sie ze przez pierwsze tyg nie bede wiedziała w co ręce włożyć, mam juz długą liste rzeczy do zrobienia ktore odkładałam, bo mi sie nie chcialo lub czasu nie było :-D
no nic, jutro decydujący dzień, spać nie moge przez to i od godziny juz buszuje na necie.. dzis upał w KRK ma być koszmarny - 36stopni :szok:

Moja twarz jest obecnie twarzą bogini ognia i nie nadaje się do udostępniania publicznie,
Małż wyczyścił lustra :-) .... i pomył okna :-) - samej mi się nie chce wierzyć w to, że ma takie pomysły

Ha ha Sonka chyba dzis wyglądamy podobnie :) jak popatrzyłam w lustro zobaczyłam czerwonego upiora:) ;) piecze jak szlag!!!
jak was czytam to sama micha mi się uśmiecha jak komicznie musicie wyglądać..
ja nosa nie wyciągam nawet na słońce bo mam jasna karnację i zaraz tez buraka palę.. hihihihih
sonkaa zazdraszczam małża bo mój wszystko zrobi w domu oprócz mycia okien!

Witajcie.
Informuję ,że wybywam od 2-11 lipca-jadę moczyc sadełko nad morze[krajowe],
Sandy wracaj do nas z załącznikiem .. :-).Miłego wypoczynku.

no nic, jutro decydujący dzień, spać nie moge przez to i od godziny juz buszuje na necie..
z tą listą rzeczy jest tak, że tylko się wydłuża a chęci maleją odwrotnie proporcjonalnie do temperatury za oknem.
Ja tez jak mam sprawę do przemyśleń to spać nie mogę. Zasnęłam dzisiaj przed 2 a ok 7 już kawkę piłam.

Troszkę to zasługa moich kotów bo się ganiały z łomotem, ale pogroziłam im oskalpowaniem i lotem przez balkon to się uspokoiły. Teraz śpią mendy a ja będę się męczyła w upał cały dzień..

To teraz nie ciepłego ale powiewnego dnia życzę..

Witam :-)

Dopiero 9 godzina a już termometr pokazuje 32 stopnie :szok: chyba będzie dzień spędzony w basenie :-)

Mina czym sie tak zamartwiasz ze spać nie możesz ?

Majeczka spokojnie czego nie zrobisz dzisiaj możesz zrobić jutro;-) najważniejszy odpoczynek :tak:

Sandy udanego wypoczynku dla całej rodzinki

Miłego dnia :happy:

reklama
Ja się witam ledwo żywa :/
W nocy męczył mnie ból żołądka, rano obudziła burza, później kucnelam nad toaletą ze słowami "oddaje tobie co kryje w sobie" i myślałam, że będzie lepiej, ale jeszcze nie jest. Mam tylko nadzieję, że to wina bobu i prawie dojrzałych wisni, a nie jakiś wirus.
Burza ogromna była od 7 do 8 i lało, później pogoda wróciła do normy, od niedawna znów leje i grzmi. Ale jest bardzo ciepło.
Aha! Jeszcze net padł,nadaje z telefonu.
Miłego dnia!!

Do góry