reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

To dobrze, że jesteś jeszcze w stanie depilację i pedicure sama zrobić:-D
Bo ja już tak ledwo, ledwo:-D A pewne rzeczy są w ogóle niewykonalne:rofl2:

no właśnie ledwo już to robię i dlatego tyle czasu mi zeszło bo co chwila muszę odpoczywać i się rozprostowywać, i właśnie malując paznokcie u nóg mówię do męża "patrz i ucz się bo niedługo będziesz musiał robić to za mnie":-D

reklama
hej hej!
ja juz po śniadanku, wciągnęlam szproty w sosie pomidorowym z serkiem białym, mniam! ;-) bede leciała na targ po świeze warzywka i owoce, a poniedziałek mąż kupi znów kolejną porcję truskawek z działki, więc to sobie daruję, tylko na ceny spojrzę..pozniej jedziemy w aucie klime skończyc robic, bo upały sie zaczęly no i po pralke, bo od tygodnia jestem bez pralki :-D mamy zamówioną, musimy tylko odebrać
Karola
, erde - mówi cie o połówkowym USG, czy to genetyczne jest kolejnym które mnie czeka?bo ja połówkowe mialam prawie 3 tyg temu:szok:

nikamo - jak lekarz wie i nie widzi w tym nic złego, to najważniejsze, chociaz maluch mógłby być mniej "zabawny" i Cie tak juz nie męczyć;-)
Azorek - wszystkiego co najlepsze, zdrówka i miłości oraz rozwikłania wszystkich problemów:-);-)
Majeczka - co do poduszki to tak na zdjęciach ciężko stwierdzić czy będzie tak samo fajna, ale mam koleżankę która kupiła taką zwykłą i tez jest zachwycona, więc myślę że te co wybrałaś tez będą OK

Pytśka - te 75g glukozy rozpuszczają w kubeczku czyli masz ok 200-250ml płynu do wypicia, trochę tego jest ale na prawdę nie jest to takie tragiczne, ja się nastawiłam na najgorsze i się mile rozczarowałam

ja myślałam że dziś będę na bieżąco a uciekł mi cały dzień na sprzątaniu, praniu, gotowaniu i doprowadzeniu siebie do stanu używalności, czyli depilacja, peeling, maseczki, manicure, pedicure
i znów późna pora mnie zastała, ehh

Marand to chyba zakupie tańszą wersję tych co macie, bo 140zł piechotą nie chodzi, dzięki! no ja wczoraj odpaliłam depilator - ,oj ciężka sprawa juz z goleniem, a brzuszek na pewno mam mniejszy niz Wy więc sie musze przygotować na wieksze przeszkody za niedługo :-)
życzę wszystkim dobrego dnia!

Witajcie,ja po zakupach ,jeszcze tylko moich trzeba wysłać do fryzjera na postrzyżyny,paznokietki pomalować,wstępnie załadować auto tym co już spakowane ,opisać wałówkę zwierzaków i zaliczyc bank co by potem nie latać po bankomatach.
Obiad na dziś prawie gotowy ,no cóż w wersji unikalnej barszczem błyskawicznym-zamiast przyprawą do mięsa doprawiłam mięso jest-w smaku dobre ,ale kolor odlotowy :-D.
Miłego dnia

Dzień Dobry :-)
Ja też już jestem w planach miałam pospać do 10 ale niestety nie dało się,
wczoraj pojechaliśmy z młodym do babci i został na noc więc dzisiaj mam luzik i zaraz też zmykam na zakupki :-)

Mam pytanko siostra jest w 24 tygodniu robila glukoze i wyszła jej cukrzyca ciążowa :-( gin jej kazał przejść na dietę a jak za 2 tyg nic się nie zmieni to insulina i itp. Miała któraś z was to paskudztwo w ciąży ? Jak to z tą cukrzycą jest ?

Milego dzionka brzuchatki i uwarzajcie na te upały :tak:

I ja się witam :-D Dzień dobry dziewczynki w ten piękny słoneczny dzień :-DWpadam do Was na chwilkę się przywitać i pewnie będę tylko podczytywać w wolnych chwilach bo jak mąż jest w domu to nawet nie mam za bardzo jak posiedzieć przy kompie :tak: Myślałam, ze pośpię sobie przynajmniej do 10 a tu taka niespodzianka..... Jak zwykle kiedy moge pospać to zrywam się o 7-8 rano a kiedy musze wstać to spałabym do 12 :dry:Miłego dnia :-D

Ja tez mówię "Dzień dobry" i zycze wszystkim udanej soboty.

Czekamy na telefon ,jedziemy po pieska i do tesciów :) Upał straszny juz teraz ledwo dycham.
Odezwę sie wieczorkiem jak wrócimy .

reklama
witam sie i ja :-) jeny jaka spiaca jestem kawa nic nie pomogla:baffled: polozylam sie po polnocy bo siedzialam przy lapku zasnac nie moglam, wiercilam sie troche zanim znalazlam te idealna pozycje mloda mnie skopala na maxa:baffled: o 4 pobudka do mlodej "mamaaaaaaaaa mlekoooooooooooo" heheheh czeto tak ma jak po przedszkolu czy po sali zabaw wraca padnieta to nad ranem pisk i wolanie o mleko jest hehehe przed 7 sie obudzilam bo mezasty mial dzis gdzies jechac z kolega i w sumie to niewiele pospalam :sorry2:teraz walczylam jeszcze z wielka obrzydliwa cma (taka gruba i z daleka widac nieladny pysio) bo gdzies w nocy wleciala nam do pokoju i chcialam ja pogonic bleeeeeee ciem sie nie boje ale sa brzydkie starsznie :baffled:

Do góry