pieniędzmi oczywiście... jak załatwić żeby było z czego godnie żyć...Mina czym sie tak zamartwiasz ze spać nie możesz ?
Paula to masz dzisiaj plagi egipskie normalnie.. ale musi być lepiej bo dzień się jeszcze na dobre nie rozkręcił..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pieniędzmi oczywiście... jak załatwić żeby było z czego godnie żyć...Mina czym sie tak zamartwiasz ze spać nie możesz ?
Ja się witam ledwo żywa :/
W nocy męczył mnie ból żołądka, rano obudziła burza, później kucnelam nad toaletą ze słowami "oddaje tobie co kryje w sobie" i myślałam, że będzie lepiej, ale jeszcze nie jest. Mam tylko nadzieję, że to wina bobu i prawie dojrzałych wisni, a nie jakiś wirus.
Burza ogromna była od 7 do 8 i lało, później pogoda wróciła do normy, od niedawna znów leje i grzmi. Ale jest bardzo ciepło.
Aha! Jeszcze net padł,nadaje z telefonu.
Miłego dnia!!
Mina, nie strasz bo też mam długą listę rzeczy do zrobienia. Z kolei doskonale rozumiem problem nocnego zamartwiania się, włącza mi się taka faza też czasem, ostatnio rzadziej wprawdzie, ale jednak.z tą listą rzeczy jest tak, że tylko się wydłuża a chęci maleją odwrotnie proporcjonalnie do temperatury za oknem.
Ja tez jak mam sprawę do przemyśleń to spać nie mogę.
ja również kocham upały ale nie w tym roku..Boże ja złapałam jakiegoś dołka ,płacze od rana i narzekam na wszystko . Gorąco tak strasznie że nie ma czym oddychać buuuu!! Kocham upały ale nie w ciąży!
ja również kocham upały ale nie w tym roku..
mąż włączył klimę, mamy przenośny klimatyzator i jest chociaż chłodny nawiew bo temp t znacznie nie da rady obniżyć..
za oknem od zachodu w cieniu mam 34'C, rolety zaciągnięte żeby przez szyby słońce nie nagrzewało
w tym tygodniu mają cały czas być takie upały więc nie ruszam się z domu!
vibeke dziękuje!! powiem CI ze moj maluch tez wstydnis, bo tak samo jak Twoje dzidzie - gdy probuje zaobserwować brzuszek to chwilowo przestaje sie ruszać, a jak przykładam rękę lub mąż to w ogole nie ma mowy o poruszeniu sieWitam i ja:-)
Przyłączam się do cierpiących z powodu upałów... Wszystkie okna otworzone, zasłonki pozaciągane, żeby się nie nagrzewało, wiatrak chodzi ale to wszystko pomaga tylko trochę
Majeczko gratuluję zakupu pralki ale przede wszystkim tych wyraźnych ruchów Wojtusia, na które tak bardzo czekałaś:-) Mnie strasznie rozczulają te ruchy, mogłyby w ogóle nie przestawać kopać bo to takie przyjemne uczucieLubie też patrzeć wtedy na brzuch jak śmiesznie podskakuje, ale okazuje się że moje dzieci są strasznie wstydliwe - jak tylko odkrywam brzuch to się uspokajają i już tak chętnie nie kopią
A z tą listą rzeczy do zrobienia na zwolnieniu to trzymam kciuki za wytrwałość - ja swój pobyt na zwolnieniu też zaczynałam z taką listą - od tego czasu minęły dwa miesiące prawie a ja raptem zabrałam się tylko za dwie sprawy z listy i jakoś nawet nie jestem w stanie ich dokończyć... Ale to też częściowo wina was i tego forum, bo zamiast się wziąć się do roboty to z wami tu siedzę
Życzę ci więcej wytrwałości:-)
Pójdę chyba wziąć zimny prysznic dla ochłody bo umieramDobrze, że chociaż dziś na obiadek do rodziców bo przy garach bym chyba nie wystała
![]()
do klimatyzatora takiego dołączona jest specjalna maskownica do okna z otworem na rurę.. więc albo wystawiam przez okno albo jak w tej chwili do toalety gdzie jest włączony wyciąg. Dodatkowo drzwi mąż zabezpieczył kocem więc w WC mam saunę suchą. A jaki sedes nagrzanynigdy niecierpiałam upałów, ale teraz to jest przegięcie.. tez patrzylismy na taki klimatyzator ale nie mam pojecia jak miałabym go zamontować w mieszkaniu, gdzie te rure z wyciągiem dac? Mina Ty w bloku czy w domku masz to cudeńko?