Majeczka26
Fanka BB :)
Karola z okolic Rzeszowa - bliżej z rejonów Leżajska, nie wiem czy kojarzysz ;-)my jeszcze nie myśleliśmy o chrzcinach - jak dzidziuś się urodzi to pomyślimy ale będziemy chcieli jak najszybciej po narodzinach
i raczej napewno w domu (tylko nie wiem czy tu w Krk czy u teściów gdzie jesteśmy zameldowani i teoretycznie należymy do parafii, bo jeszcze nie wiemy czy nie wrócimy za kilka lat w strony rodzinne) i będzie to impreza tylko dla najbliższych - chrzestni i dziadkowie....bo nie powiem że uśmiecha nam się na jeden raz pieniążki wydawać skoro możemy je odłożyć na później
Majeczka - a skąd z Podkarpacia pochodzisz?
Musa - wczesniej truskawki mi sie kojarzyly tylko z sesją letnią na studiach, ale masz racje, od tej pory tylko z ciążą bede je kojarzyć niemiłosiernie objadłam sie juz dzis nimi, czeresniami, sałatką, ledwo dycham..
ale ciastem Marand nie pogardzę, dziekuje zaraz sie szykuje do ogladania meczu - kibicuje Ukrainie, niech chociaz jeden gospodarz pokaze na co go stac
EDIT: Karola, ten demotywator to oczywiscie zmontowane zdjecie? taka nozka odciśnieta
Ostatnia edycja: