reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

my jeszcze nie myśleliśmy o chrzcinach - jak dzidziuś się urodzi to pomyślimy:tak: ale będziemy chcieli jak najszybciej po narodzinach :tak:
i raczej napewno w domu (tylko nie wiem czy tu w Krk czy u teściów gdzie jesteśmy zameldowani i teoretycznie należymy do parafii, bo jeszcze nie wiemy czy nie wrócimy za kilka lat w strony rodzinne) i będzie to impreza tylko dla najbliższych - chrzestni i dziadkowie....bo nie powiem że uśmiecha nam się na jeden raz pieniążki wydawać skoro możemy je odłożyć na później:-D
Majeczka - a skąd z Podkarpacia pochodzisz?
Karola z okolic Rzeszowa - bliżej z rejonów Leżajska, nie wiem czy kojarzysz ;-)

Musa - wczesniej truskawki mi sie kojarzyly tylko z sesją letnią na studiach, ale masz racje, od tej pory tylko z ciążą bede je kojarzyć:-D niemiłosiernie objadłam sie juz dzis nimi, czeresniami, sałatką, ledwo dycham..
ale ciastem Marand nie pogardzę, dziekuje :zawstydzona/y::tak: zaraz sie szykuje do ogladania meczu - kibicuje Ukrainie, niech chociaz jeden gospodarz pokaze na co go stac

EDIT: Karola, ten demotywator to oczywiscie zmontowane zdjecie? taka nozka odciśnieta :)

Ostatnia edycja:
reklama
Majeczka przynajmniej jedna na forum pochodzi z moich stron:) :))

Marand ale bym kawałeczek tego ciacha zjadła mniam mniam.

Ja dzis kupiłam bób i własnie go konsumuje.

Co do smoczka to ja tez byłam jego przeciwniczka dopóki nie zobaczyłam ze potrafi działać cuda ,Michas dostawał go i natychmiast zasypiał. Dalej jeszcze do spania go ciumka choć powoli trzeba się go pozbywać.

Moje Drogie Jestem :-D:-D:-D Ogromne buziaki dla Was za kciuki <buziak> Opóźnienie było spore i do tego trochę nas męczyli, ale już jestem PO :-) W życiu się tak nie nastresowałam ale mam to już za sobą, UDAŁO SIĘ :happy2::happy2::happy2: Dla wszystkich:

szampan.jpg

Zaraz zmykam Was doczytać, bo sporo tego mam, a emocje jeszcze nie opadły. W sumie to nadal to do mnie nie dociera hehe.

Marand jak nie sonka to ty :-D ale bym zjadła :tak:

Mimii gratulejszyn ! ;-)

Dziewczyny dobrze że mi dałyście wskazówki jak wstawać bo ja sierota cały czas tak wstaję :no: nawet nie pomyślałam żeby najpierw na bok mam nadzieję że nie zaszkodziłam jakoś małej :-(

Jak my policzyli ile osób będzie na chrzcie to nam wyszło koło 30 :szok::szok::szok: a tylko najbliższa rodzina ma być czyli rodzice,rodzeństwo i babcia z tym że rodzeństwo już dzieciate a i niektóre z tych dzieci już mają swoje drugie połówki więc i je chyba by wypadało jak myślicie?:dry:

reklama
Do góry