Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Witam popołudniowo, dla potrzebujących przesyłam trochę orzeźwiającego deszczu
Zobacz załącznik 476076
Polcia cieszę się z towarzyszki zakupowej, ale mama tak mnie przeczołgała, że prawie padłam, a zaraz wyciąga mnie znów!! Jak dotrwam do końca i nie spuchnę to dam znać;-)
Mina29 stosuję Twój sposób z mydłem od dawna i działa fajnie, ostatnio odkryłam w Biedronce wiśniowe mydełko za 1zł. Sprawdza się super i za małe pieniądze :-)
Jakiego masz fantastycznie grubego kota!!!!! Zobacz załącznik 476086
ptyśka ja jestem straszną przeciwnikiem smoczków, nawet jak ładne..
sonkaa my myślimy o chrzcinach na wiosnę, zrobimy imprezę w ogrodzie :-) (ew. na Święta, ale raczej odpada, bo rodzina męża daleko i nie wiemy czy będą mieli tyle wolnego żeby przyjechać).
Też czekam na panią magister, bo Karmi się chłodzi od wczoraj ;-)
Zobacz załącznik 476076
Polcia cieszę się z towarzyszki zakupowej, ale mama tak mnie przeczołgała, że prawie padłam, a zaraz wyciąga mnie znów!! Jak dotrwam do końca i nie spuchnę to dam znać;-)
Mina29 stosuję Twój sposób z mydłem od dawna i działa fajnie, ostatnio odkryłam w Biedronce wiśniowe mydełko za 1zł. Sprawdza się super i za małe pieniądze :-)
Jakiego masz fantastycznie grubego kota!!!!! Zobacz załącznik 476086
ptyśka ja jestem straszną przeciwnikiem smoczków, nawet jak ładne..
sonkaa my myślimy o chrzcinach na wiosnę, zrobimy imprezę w ogrodzie :-) (ew. na Święta, ale raczej odpada, bo rodzina męża daleko i nie wiemy czy będą mieli tyle wolnego żeby przyjechać).
Też czekam na panią magister, bo Karmi się chłodzi od wczoraj ;-)