nie kąpią,dopiero na drugi dzień.. tylko lekko wycierają z mazi, a na główce to nawet zostawiają..Mina u Was nie kąpią? U nas od razu po porodzie myja,właśnie nie wiem czy tak od razu to dobrze bo te maluszki i tak już poprzestraszne,ledwo z brzuszka wyjdą i zaraz kąpiel.
reklama
Cześć dziewczyny!
mimii - kciuki za formalnośc:-)
Wczoraj byłam cały dzień na nogach, z wyłączeniem 2h kiedy siedziałam na dupsku na kamieniach nad rzeką i do teraz mnie boli
Nawet dałam radę, palce w dłoniach ok, stopy ok - tzn. czuję że mogą być troszkę podpuchnięte, ale nie widzę tego. Pojechaliśmy nad górski strumień gdzie woda taka zimna i czysta, wymoczyłam w niej nogi - boszzzz, jaka ulga 
Dziś już trochę chłodniej, wiaterek wieje mi na przestrzał przez mieszkanie ale jak się słonko obróci i zacznie mi świecić na zachodnią ścianę, to trzeba będzie okna pozamykać i pozasłaniać... Ale coś czuję, że będzie burza dziś...
Mina, ja też mieszkam w bloku z cegły. To stare budownictwo i m.in. dzięki temu nie mam mikroskopijnej kuchni
Ja w ogóle teraz wpadłam na iście genialny pomysł - robię sobie kawę mrożoną, z dużą ilością mleka i lodów - kawa mnie budzi rano i super chłodzi. To takie odkrywcze, prawda?
mimii - kciuki za formalnośc:-)
Wczoraj byłam cały dzień na nogach, z wyłączeniem 2h kiedy siedziałam na dupsku na kamieniach nad rzeką i do teraz mnie boli

Dziś już trochę chłodniej, wiaterek wieje mi na przestrzał przez mieszkanie ale jak się słonko obróci i zacznie mi świecić na zachodnią ścianę, to trzeba będzie okna pozamykać i pozasłaniać... Ale coś czuję, że będzie burza dziś...
Mina, ja też mieszkam w bloku z cegły. To stare budownictwo i m.in. dzięki temu nie mam mikroskopijnej kuchni

Ja w ogóle teraz wpadłam na iście genialny pomysł - robię sobie kawę mrożoną, z dużą ilością mleka i lodów - kawa mnie budzi rano i super chłodzi. To takie odkrywcze, prawda?

netika gdzie byłaś nad rzeczką? bo o ile dobrze pamiętam jesteś z bielska? :-)
Co sądzicie o tych smoczkach jak dla mnie niektóre rewelka
23 niestandardowe smoczki
Co sądzicie o tych smoczkach jak dla mnie niektóre rewelka

23 niestandardowe smoczki
Bellka
Fanka BB :)
Karola to widzę, że my podobnie z wagą
Ja również mam 52 kg 
A u mnie znowu upał. Muszę wybrać się na jakieś zakupki, ale jak widzę ten samochód w słońcu pod domem to mi się odechciewa.
Dobrze, że chociaż nie puchnę przy tych upałach, ale M się wczoraj ze mnie śmiał że dyszę jak jakaś lokomotywa
No i na wieczor uruchomiliśmy nasz klimatyzator, ale było fajnie chłodno
A dziś mam w planach kąpiel w baseniku, nawet M mi wczoraj materac napompował, ale tak dziś pomyślałam, że jak materac będzie na wysokości piersi to raczej będę miała problem żeby się na niego wczołgać
Muszę coś wymyśleć

A u mnie znowu upał. Muszę wybrać się na jakieś zakupki, ale jak widzę ten samochód w słońcu pod domem to mi się odechciewa.
Dobrze, że chociaż nie puchnę przy tych upałach, ale M się wczoraj ze mnie śmiał że dyszę jak jakaś lokomotywa

No i na wieczor uruchomiliśmy nasz klimatyzator, ale było fajnie chłodno

netika no popatrz człowiek mieszka w Bielsku od urodzenia a tak mało jeździ muszę w końcu zasuszyć mojemu głowę żeby pojeździć gdzieś, mieszkamy w tak pięknych okolicach a mało gdzie człowiek był ,lasy,rzeki.jeziora ech aż poczułam chłód tej wody 

Jagoda.
Zaangażowana w BB
Dzień dobry! :-)
Mina piękna ściana, moje klimaty z cegłą :-)
Netika narobiłaś mi smaka na taką kawusie :-)
Życzę udanego dnia! :-)
Mina piękna ściana, moje klimaty z cegłą :-)
Netika narobiłaś mi smaka na taką kawusie :-)
Życzę udanego dnia! :-)
reklama
Majeczka26
Fanka BB :)
Karola to widzę, że my podobnie z wagąJa również mam 52 kg
No i na wieczor uruchomiliśmy nasz klimatyzator, ale było fajnie chłodnoA dziś mam w planach kąpiel w baseniku, nawet M mi wczoraj materac napompował, ale tak dziś pomyślałam, że jak materac będzie na wysokości piersi to raczej będę miała problem żeby się na niego wczołgać
Muszę coś wymyśleć
![]()
Belka co za klimatyzator?? wszystkie jakie widzialam takie mniejsze to mialy tę rurę odprowadzającą, wiec dla mnie odpada - musialabym dziure w scianie zrobic, zeby ją poza mieszkanie wystawić

ptyśka - ubaw po pachy miałam oglądając te smoczki