reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Cześć dziewczyny!

mimii - kciuki za formalnośc:-)

Wczoraj byłam cały dzień na nogach, z wyłączeniem 2h kiedy siedziałam na dupsku na kamieniach nad rzeką i do teraz mnie boli:-D Nawet dałam radę, palce w dłoniach ok, stopy ok - tzn. czuję że mogą być troszkę podpuchnięte, ale nie widzę tego. Pojechaliśmy nad górski strumień gdzie woda taka zimna i czysta, wymoczyłam w niej nogi - boszzzz, jaka ulga :-D
Dziś już trochę chłodniej, wiaterek wieje mi na przestrzał przez mieszkanie ale jak się słonko obróci i zacznie mi świecić na zachodnią ścianę, to trzeba będzie okna pozamykać i pozasłaniać... Ale coś czuję, że będzie burza dziś...

Mina, ja też mieszkam w bloku z cegły. To stare budownictwo i m.in. dzięki temu nie mam mikroskopijnej kuchni:-D

Ja w ogóle teraz wpadłam na iście genialny pomysł - robię sobie kawę mrożoną, z dużą ilością mleka i lodów - kawa mnie budzi rano i super chłodzi. To takie odkrywcze, prawda?:-D

ptyśka, byliśmy w Porąbce nad tzw. "skałkami" :-D Jak byłam dzieckiem do moczyłam się w tej zimnicy cały boży dzień a teraz do kolan tam nie wlezę:-D

Karola to widzę, że my podobnie z wagą :tak: Ja również mam 52 kg :-p
A u mnie znowu upał. Muszę wybrać się na jakieś zakupki, ale jak widzę ten samochód w słońcu pod domem to mi się odechciewa.
Dobrze, że chociaż nie puchnę przy tych upałach, ale M się wczoraj ze mnie śmiał że dyszę jak jakaś lokomotywa :-D
No i na wieczor uruchomiliśmy nasz klimatyzator, ale było fajnie chłodno :tak: A dziś mam w planach kąpiel w baseniku, nawet M mi wczoraj materac napompował, ale tak dziś pomyślałam, że jak materac będzie na wysokości piersi to raczej będę miała problem żeby się na niego wczołgać :dry: Muszę coś wymyśleć:dry:

netika no popatrz człowiek mieszka w Bielsku od urodzenia a tak mało jeździ muszę w końcu zasuszyć mojemu głowę żeby pojeździć gdzieś, mieszkamy w tak pięknych okolicach a mało gdzie człowiek był ,lasy,rzeki.jeziora ech aż poczułam chłód tej wody :-D

reklama
Karola to widzę, że my podobnie z wagą :tak: Ja również mam 52 kg :-p
A u mnie znowu upał. Muszę wybrać się na jakieś zakupki, ale jak widzę ten samochód w słońcu pod domem to mi się odechciewa.
Dobrze, że chociaż nie puchnę przy tych upałach, ale M się wczoraj ze mnie śmiał że dyszę jak jakaś lokomotywa :-D
No i na wieczor uruchomiliśmy nasz klimatyzator, ale było fajnie chłodno :tak: A dziś mam w planach kąpiel w baseniku, nawet M mi wczoraj materac napompował, ale tak dziś pomyślałam, że jak materac będzie na wysokości piersi to raczej będę miała problem żeby się na niego wczołgać :dry: Muszę coś wymyśleć:dry:

Belka co za klimatyzator?? wszystkie jakie widzialam takie mniejsze to mialy tę rurę odprowadzającą, wiec dla mnie odpada - musialabym dziure w scianie zrobic, zeby ją poza mieszkanie wystawić :sorry2: wiatrak to nie to samo co klimatyzator, ale przynajmniej daje uczucie ruchu powietrza, a niestety mieszkam w bloku z wielkiej płyty, to samo mowi za siebie..
ptyśka - ubaw po pachy miałam oglądając te smoczki :-D:-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry