reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olsztyńskie mamy.

Witaj Bety :) Widzę, że mamy podobny termin porodu :) w którym dokładnie tygodniu jesteś i czy wybrałaś już szpital ?? Jeśli chodzi zaś o spodnie, ja kupiłam rewelacyjne czarne spodnie właśnie w "modnej mamie". Spróbuj przejrzeć tam spodnie, na pewno coś trafisz :)

A w ogóle to szczęśliwego Walentego dziewczęta :-)

Ps. Macie jakieś dobre sposoby na "wypróżnienie się", bo ja niedługo pęknę :(

reklama
I przyłączam się do życzeń - wesołych i niezapomnianych Walentynek;-)
I kochane...za rok o tej porze będziemy już dawno miały nasze maleństwa ze sobą:tak:

Kajka0684. Faktycznie, nasze "dzieciaczki" są w podobnym wieku. Ja właśnie zaczynam 18 tydzień.
Dzięki za informację o "modnej mamie". Muszę się tam wybrać w przyszłym tygodniu.
Co do szpitala, to ja planuję rodzić w szpitalu wojewódzkim.

Udanego wieczora Walentynkowego wszytkim Wam życzę :-D

To może i ja sie z Wami przywitam.
Mieszkam w olsztynie i jestem mama prawie 10-cio miesiecznego synka.:-)

Któras pisała ze miałam usg na kazdej wizycie.Ja tez miałam i płaciłam 100 zł za wizyte.A jaki to lekarz??

To byłam ja :-)
Dr. Pućko bierze 70zł . USG robi na każdej wizycie. Przyjmuje na Kopernika. Na wizytę czeka się ok. 2-3 dni.
Ogólnie polecam specjalistów z Kopernika. Chodziłam tam również to dermatologa i bardzo sobie chwalę.

ooo a jak nazywa się ten dermatolog? i ile kosztuje wizyta? coś mi się po ciąży porobiło na skórze :( a może jakiś telefon ? pozdrawiam

Dr. Joanna Rybak- d'Obyrn (nazwisko nieziemskie nie? ;-))
Kopernika 1 (samutkie centrum, zaraz za Gwardią)
535- 25-48

Ja chodziłam do dr Majewicz.Przyjmuje prywatnie na Polnej i podobno na żołnierskeij na NFZ.Super kobitka.Poleciły mi kolezanki które w ciazy chodzily do niej a ja tez super zadowolona jestem.:-)
Powiedzcie mi dziewczyny czy znacie kogos kto robił soebie moze w Olsztynie plastyke brzucha??
Ja mysle o tym bo po ciazy mam strasznie wiszacy brzuch.Skóra sie nie wciagneła i jest pomarszczona strasznie.Żadne masaze i cwiczenia nie daja rezultatów.:zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny mam pytanie do tych które rodziły u Malarkiewicza lub które będą u niego rodzić i mają obeznaną całą sytuację :-).
Chodzi mi o jego opiekę nie prywatną ale na NFZ, czy poród rodzinny coś kosztuje ?
I co zapewnia szpital dla Młodej mamuśki ( chodzi mi tu np o koszule do porodu czy coś).

Do góry