reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

reklama
Jakiś czas temu widziałam brązowego podwójnego Tako w okolicach Iwaszkiewicza :) W parku Kusocińskiego bywam teraz średnio raz w tygodniu, dowiedziałam się o nim od Ciebie, Marcysiowa, i bardzo go polubiłam. Np za godzinę tam wychodzimy :) Mam nadzieję, że kiedyś tam Ciebie spotkam, jakby co mam czerwono-granatowy Babyactive.

Dzisiaj w parku były pustki. Jutro ma być cieplej, więc również będę tam spacerować, ale nie wiem dokładnie o której - mniej więcej między 12 a 15.
Mam nadzieję, że do zobaczenia :)

Hej dziewczyny!
Czy są tu może mamusie z Jarot z dziećmi z rocznika 2007 które też stoją przed dylematem którą SP wybrać- 34 czy 32? Bardzo zależy mi również na opiniach mam,których dzieci chodzą do tych szkół. Z góry dzięki;-)

a może są mamusie, których dzieci chodzą lub będą chodzić do przedszkola miejskiego nr15 na jarotach? chcemy tam posłać synka od września

Strasznie pusto na tym wątku:-(

reklama
Do góry