reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olsztyńskie mamy.

Witaj Bety :) Widzę, że mamy podobny termin porodu :) w którym dokładnie tygodniu jesteś i czy wybrałaś już szpital ?? Jeśli chodzi zaś o spodnie, ja kupiłam rewelacyjne czarne spodnie właśnie w "modnej mamie". Spróbuj przejrzeć tam spodnie, na pewno coś trafisz :)

A w ogóle to szczęśliwego Walentego dziewczęta :-)

Ps. Macie jakieś dobre sposoby na "wypróżnienie się", bo ja niedługo pęknę :(

reklama
I przyłączam się do życzeń - wesołych i niezapomnianych Walentynek;-)
I kochane...za rok o tej porze będziemy już dawno miały nasze maleństwa ze sobą:tak:

Kajka0684. Faktycznie, nasze "dzieciaczki" są w podobnym wieku. Ja właśnie zaczynam 18 tydzień.
Dzięki za informację o "modnej mamie". Muszę się tam wybrać w przyszłym tygodniu.
Co do szpitala, to ja planuję rodzić w szpitalu wojewódzkim.

Udanego wieczora Walentynkowego wszytkim Wam życzę :-D

To może i ja sie z Wami przywitam.
Mieszkam w olsztynie i jestem mama prawie 10-cio miesiecznego synka.:-)

Któras pisała ze miałam usg na kazdej wizycie.Ja tez miałam i płaciłam 100 zł za wizyte.A jaki to lekarz??

To byłam ja :-)
Dr. Pućko bierze 70zł . USG robi na każdej wizycie. Przyjmuje na Kopernika. Na wizytę czeka się ok. 2-3 dni.
Ogólnie polecam specjalistów z Kopernika. Chodziłam tam również to dermatologa i bardzo sobie chwalę.

ooo a jak nazywa się ten dermatolog? i ile kosztuje wizyta? coś mi się po ciąży porobiło na skórze :( a może jakiś telefon ? pozdrawiam

Dr. Joanna Rybak- d'Obyrn (nazwisko nieziemskie nie? ;-))
Kopernika 1 (samutkie centrum, zaraz za Gwardią)
535- 25-48

Ja chodziłam do dr Majewicz.Przyjmuje prywatnie na Polnej i podobno na żołnierskeij na NFZ.Super kobitka.Poleciły mi kolezanki które w ciazy chodzily do niej a ja tez super zadowolona jestem.:-)
Powiedzcie mi dziewczyny czy znacie kogos kto robił soebie moze w Olsztynie plastyke brzucha??
Ja mysle o tym bo po ciazy mam strasznie wiszacy brzuch.Skóra sie nie wciagneła i jest pomarszczona strasznie.Żadne masaze i cwiczenia nie daja rezultatów.:zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny mam pytanie do tych które rodziły u Malarkiewicza lub które będą u niego rodzić i mają obeznaną całą sytuację :-).
Chodzi mi o jego opiekę nie prywatną ale na NFZ, czy poród rodzinny coś kosztuje ?
I co zapewnia szpital dla Młodej mamuśki ( chodzi mi tu np o koszule do porodu czy coś).

Do góry