reklama
Owca II to już wiem, że nie trafisz na moją znajomą. Jest tak jak myślałam - zrobili podział na ciężarówki i nie ciężarówki Ale fajnie, że się zdecydowałaś. Sama po sobie widzę, że ruch jest bardzo wskazany. Ja na razie mam zastój w ruchu, bo musiałam zarzucić zajęcia- siła wyższa Byłam wczoraj na zajęciach, żeby popatrzeć jak znajomi brykają na parkiecie i aż mi się nogi same rwały!!
Poza tym pisząc o moich stanach, że to normalne, sprawiłyście, że się lepiej poczułam
Nicole1603 do lekarza do niedawna chodziłam prywatnie do dr Romaszko, ale ze względu na to, że musiałam zrezygnować z pracy, przeszłam do dr Niczyporowicza na NFZ. Nie ma jakichś rewelacyjnych opinii, ale to znajomy mojego taty i wujka, dlatego jestem pewna, że zajmie się mną jak trzeba A ty do kogo chodzisz??
Poza tym pisząc o moich stanach, że to normalne, sprawiłyście, że się lepiej poczułam
Nicole1603 do lekarza do niedawna chodziłam prywatnie do dr Romaszko, ale ze względu na to, że musiałam zrezygnować z pracy, przeszłam do dr Niczyporowicza na NFZ. Nie ma jakichś rewelacyjnych opinii, ale to znajomy mojego taty i wujka, dlatego jestem pewna, że zajmie się mną jak trzeba A ty do kogo chodzisz??
Izaa nie zazdroszcze... do niedawna opiekowałam się dzieckiem moich przyjaciół i też Kasia musiała małego zostawić, gdy miał 4,5 mieś Wczoraj z nią rozmawiałam i powiedziała, że przy drugim dziecku tak nie zrobi, że będzie siedzieć w domku dopóki dziecko do przedszkola nie pojdzie. Jasiu strasznie przeżywa każde rozstanie. Jak wypracowałyśmy sposób na niego- Kasia wychodziła jak Jaś zasypiał i już mu się nie pokazywała, to nawet było dobrze. Gorzej jak sie nie udało tak zrobić i Jaś widział jak mama czy tata wychodzi... Kończyło się na tym, że jak wracali z pracy to mały aż miał zachrypnięty głosik Trauma straszna... Dlatego ja się cieszę, że do pracy pójdę dopiero jak nasze maleństwo bedzie miało ponad rok...Ale wiesz co.. Ważne by opiekunka przychodziła wcześniej, jak Ty jeszcze będziesz w domku, żeby mała miała czas na przyzwyczajenie się do nowej osoby Wejdź na forum chustomam i tam zapytaj dziewczyn czy nie mają kogoś... Powodzenia
Nicole1603
Fanka BB :)
Ja chodzę prywatnie do dr. Pućko. Przyjmuje na Kopernika. Ciężarówki mają u niego upust do 70zł ;-) Ogólnie bardzo fajny lekarz (taki misiek) tylko czasem potrafię go zagadać;-) Staram się już kontrolować i nie gadać aż tyle;-)
Wiecie co? Ostatnio nie mogę spać w nocy, nic mnie nie boli, mała nie kopie a ja zasnąć nie mogę A jak juz zasnę to śni mi się córcia i zawsze jest coś nie tak, to się rodzi za wcześnie to ma jakąś chorobę...normalnie brrrrrrr
Wiecie co? Ostatnio nie mogę spać w nocy, nic mnie nie boli, mała nie kopie a ja zasnąć nie mogę A jak juz zasnę to śni mi się córcia i zawsze jest coś nie tak, to się rodzi za wcześnie to ma jakąś chorobę...normalnie brrrrrrr
Nicole1603 to ile ten lekarz bierze normalnie?? Jak chodziłam do Romaszko (nawiasem mówiąc rewelacyjny lekarz) płaciłam normalnie 70 zl, oczywiście za Usg dodatkowo liczy Ale jak się coś wydarzy, tak jak u mnie była dodatkowa wizyta - pojawiło się plamienie - wzięła 60 zł.
A z tym spaniem to ja też ostatnio mam problemy... wstaje co 2 godz., potem nie mogę zasnąć Dziś mam chyba jakiś kryzys, bo oczy mi się same zamykają :-(Nic mi się nie chce.. Ehh.. Może to ta pogoda...
Dziewczyny a macie jakieś pomysły na walentynki??
A z tym spaniem to ja też ostatnio mam problemy... wstaje co 2 godz., potem nie mogę zasnąć Dziś mam chyba jakiś kryzys, bo oczy mi się same zamykają :-(Nic mi się nie chce.. Ehh.. Może to ta pogoda...
Dziewczyny a macie jakieś pomysły na walentynki??
ja robię kolację dla naszej małej rodzinki, no i resztę tego dnia chyba spędzimy na robieniu pokoju dla Adasia :-):-):-):-)
czyli nic nadzwyczajnego
Gdyby któraś miała jakiś ciekawszy pomysł to dawajcie znać może ściągne coś bardziej oryginalnego
czyli nic nadzwyczajnego
Gdyby któraś miała jakiś ciekawszy pomysł to dawajcie znać może ściągne coś bardziej oryginalnego
Nicole1603
Fanka BB :)
Normalnie to on bierze 80zł. Ale za USG dodatkowo się nie płaci.
A co do Walentynek to ja niestety będę je spędzać sama gdyż mój R idzie do pracy i to akurat na II zmianę...:-(
A co do Walentynek to ja niestety będę je spędzać sama gdyż mój R idzie do pracy i to akurat na II zmianę...:-(
reklama
Wejdź na forum chustomam i tam zapytaj dziewczyn czy nie mają kogoś... Powodzenia
Mam już jeden namiar zacznę od tego. Dzięki za kolejne :-)
Co do Walentynek, to posłuchajcie rady doświadczonej , "cycowej" mamy Proponuję wyjść z domu :-) Później może być różnie
Marzy mi się dobra kolacja w knajpce (np w Kur hotel), taaaaka długa, spokojna. Żebym nie musiała zerkać na zegarek, że za pół godziny karmienie. Żebym ciągle nie myślała, czy wszystko ok, co robi moje maleństwo...
A poważnie, to mam problem, nie umiem rozstać się z Amelką i tu nawet nie chodzi o karmienie, bo mleczko mogę ściągnąć, tylko o emocje, uczucia i takie przeświadczenie, że TYLKO ja umiem się nią zająć.