Olga ja nie będę rodzić przy swoim lekarzu ani nie mam opłaconej położnej, mimo to mam nadzieję że wszystko będzie ok. Ostatnią wizytę u mojego gina miałam tydzień temu, a teraz już tylko wizyty kontrolne w szpitalu. Jak nie urodzę to następna czeka mnie w piątek i wtedy myśle że zapadną już jakieś decyzje co dalej.
reklama
Ja nie mam opłaconej położnej (w moim szpitalu się nie da - chyba ze na lewo - ale sie boją podobno .....). i rodzić będe przy lekarzu który akurat ma dyżur - niestety...... tez mój lekarz nie moze przyjechac.... wymogi ordynatora. Nikomu nic nie płace (ale licze na dobre słówko mojej znajomej, która tam pracuje - no jakoś to tak zawsze inaczej jak sie jest czyjąś znajomą, nie?
)
Co do tych leków to ja włśnie sie o to najbardziej boję (luteina do 30 tygodnia a w 31 i 32 kaprogest - zastrzyki) i mam pewne obawy że niestety moja macica od nich zglupiała i nie wie że ma eksmitowac moję dziecię......
Co do tych leków to ja włśnie sie o to najbardziej boję (luteina do 30 tygodnia a w 31 i 32 kaprogest - zastrzyki) i mam pewne obawy że niestety moja macica od nich zglupiała i nie wie że ma eksmitowac moję dziecię......
Abryz, bardzo pocieszajace :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Głuszku, ja dam jak juz bedziemy w szpitalu ( mezus da hihi), niby nikt nie bierze a kieszenie sie same otwieraja, a chodza potem jak iskiereczki
Reni, ja oplace polozna ktora bedzie akurat na duzurze, nie mam umowionej
Acha i kapia sami, pokoje sa dwuosobowe, w kazdym wanienka i przychodzi a wlasciwie przyjezdza polozna z osprzetem i kapie, poucza itp
Głuszku, ja dam jak juz bedziemy w szpitalu ( mezus da hihi), niby nikt nie bierze a kieszenie sie same otwieraja, a chodza potem jak iskiereczki
Reni, ja oplace polozna ktora bedzie akurat na duzurze, nie mam umowionej
Acha i kapia sami, pokoje sa dwuosobowe, w kazdym wanienka i przychodzi a wlasciwie przyjezdza polozna z osprzetem i kapie, poucza itp
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
kobiety gdzie wy będziecie rodzić bo ja idę na kopernika w krakowie .Może niezbyt miła obsługa ale za to jest porządne zaplecze jeśli chodzi o dzieci
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Tutaj też narzekają że masówka jest na kopernika ,ale rodziłam tu dwójkę swoich dzieci i wiem że dziećmi opiekują się bardzo dobrze ,a co do mnie to ja idę tam rodzić i wypad a nie odpoczywać .
Wiola ja mam baaardzo mieszane odczucia co do Kopernika - pogadaj z Loli na privie albo na forum regionalnym..... chmmm osobiscie odradzam ale na pewno mają świtny sprzęt do ratowania dzieci i to wszytsko niestey..... jak dla mnie reszta tragedia. Ja wybralam Żeromskiego choć do końca nie wszystko mi tam odpowiada (nie można zapłacić za ZZO tylko ze wskazań lekatrskich - co uwazam za bzdurę totalną)
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Nie chcę cudować ,co ma być to i tak będzie ,ja się zraziłam do lekarki z siemiradzkiego ,omału przez nią a straciłabym dziecko .Tak mnie prukwa wygniotła że na drugi dzień miałam krwotok i znalazłam się na kopernika .Teraz na szczęście chodzę do innego i wiem że zawsze jak coś będzie się działo to mam walić bez rejestracji
reklama
abryz
MAJOWA MAMA'06
Oglądałyście wczoraj w Polsacie wiadomości z Grudziądza? Facet umarł pod ośrodkiem zdrowia, bo pielęgniarkom i lekarzom nie chciało się do niego wyjść. Woleli wezwać karetkę. A przejechać przez miasto w krótkim czasie nawet karetką to niezły wyczyn.
Tylko oświata taka głupia i nie strajkuje. No, ale dostaniemy aż 50zł podwyżki ;D ;D ;D
Tylko oświata taka głupia i nie strajkuje. No, ale dostaniemy aż 50zł podwyżki ;D ;D ;D