reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

reklama
kropecka mi napisala że już jej nie wypuszczą tylko moze po weekendzie zaczną wywoływac jeśli nie urodzi. Była u Kate i Wiktorek jest śliczny. Bardzo jej zazdrości tak jak i ja (zresztą Wam wszytskim zazdroszczę) ........
Narazie u niej nic sie nie dzieje, tak jak zresztą i u mnie..... Ale dzięki za wsparcie dziewczyny, to i tak już mega dół, którego mój mąż nie potrafi pojąc co wkurza mnie ejsczez bardziej....
Wie któraś z agatką i reni?.....

Agatka sie melduje, obejrzala dzisiaj Jamesa Bonda (From Russia with Love) oraz Przerazacze ;D
bylam z mezem na zakupy i kupilam sobie sliczna zielona bluze z kapturem, ktora wloze na wyjscie ze szpitala.
Mielismy miec odwiedziny, ale nas znajomi olali.
teraz czekam az w nocy mi sie zacznie porod ;)
dzisiaj mialam tylko chwile depresji.....kiedy sie okazalo, ze odwiedziny odwolane, a tak sie cieszylam ze przyjaciolke, ktorej od poczatku ciazy nie widzialam zobacze.

Kropecke własnie wiozą na porodówkę.................. Dziewczyny trzymajmy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to chyba mi przypadnie to zaszczytne ostatnie miejsce..........

Głuszek, ostatni będą pierwszymi :laugh: :laugh: :laugh:

Kropecka, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_reni_ pisze:
Ja przy okazji zgłaszam swoją nieobecność, żebyście nie myślały że was zostawiłam i poszłam rodzić ;D.
Nie będzie mnie od dzisiejszego popołudnia do poniedziałku-do niedzieli wizyta u rodziców, w poniedziałek rano ktg...
a gdybym urodziła to wyśle smsa Kropecce ;).

No jeszcze nadzieja w Reni hehe ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry