reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

reklama
Wygląda Głuszek na to że zostałyśmy we dwie... ::) Ale Ty pewnie będziesz pierwsza, bo u mnie na razie się na to nie zapowiada, przekonam się jutro na ktg.

Głuszku, Reni ja jeszcze jestem, nie bylo mnie ostatnio na necie ale sie melduje!!!!!
Wczoraj bylam w szpitalu na ktg, chcieli mnie zostawic, bo mi cisnienie skoczylo do 160, ale to bylo z emocji - wczoraj urodzila coreczke siostra mojego meza - poszlam obejrzec malutka, zobaczylam nowoczesniutkie łóżka porodowe i od razu emocje!!!
I tak sie sprawy maja, ze w srode mam sie stawic na 13 na dyzur do mojego lekarza, da mi kroplowke i heja, takze dziewczyny do srody prosze sie rozdwajac :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Fajnie że jesteś Olga27, Ty przynajmniej wiesz na czym stoisz, w środę będziesz miała swojego dzidziusia. Mam nadzieję że my też nie będziemy musiały czekać dłużej bo to ostatnia szansa załapania się do majówek :laugh:.
Ja mam cichą nadzieję że do końca tygodnia może też coś u mnie ruszy i obejdzie się bez wywoływania.

ja ide jutro na ktg, ale mam nadzieję ze dziś w nocy urodzę (co prawda codziennie mam taką nadzieję i DUPA) na moje dziecko nic nie skutkuje - ani stoicki spokój anie nerwy ani wyczekiwanie ani wszelkie znane metody - ostanio powiedziałam męzopwi żeby mi siadł na brzuchu to moze Marysia wyskoczy -to się na mnie obraził że jestem wyrodna matka ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;) :-[ :-[ :-[
Olga odzywaj się częściej bedzie nam raźnije w tójeczkę - i faktycznie jeszcze tylko dwa dni maja i będziemy czerwcówkami......

Ja sie tylko boje, ze przez luteine, ktora aplikowali mi przez cala ciaze gorzej bedzie rodzic a tak to podchodze spokojnie
Dziewczyny, a co Wam wasi lekarze mowia?
Ja zrobilam wywiad, i moj daje kroplowke, czopki, zastrzyk i trzyma za reke, bedzie mnie to kosztowalo 300 + 100 polozna, ktora bedzie na dyzurze

reklama
Olga, tez brałam luteinę i jakoś urodziłam mojrgo ponad 4-kilogramowego kluska (poród od ok. 18 do 21.30, II faza tylko 15 minut) :-)

Do góry