reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

"Sza, cicho sza, czas na ciszę
Już oddech jej coraz bliżej,
Tego naprawdę Ci brak,
Ona jedna prawdziwy ma smak,
Cisza jak ta." :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
Jeśli chodzi o mnie to właśnie zabraliśmy się za robienie ogrodu i dlatego mało czasu poświęcam w ogóle komputerowi.
lilith ma popsuty komputer i wszystkie Was pozdrawia.
basiek3 też śle pozdrowionka i całuski. Zasięg ma słaby i źle jej stronki wchodzą :-(

Ja też właśnie wróciłam po 12 dniowej przerwie spowodowanej MATURAMI!
No, ale mam to wreszcie za sobą! Sprawdziłam 66 prac na poziomie podstawowym.
Do tego niestety dochodzi jeszcze całe mnóstwo innych papierów, list, zakreślania kwadratów itd. Ech ta biurokracja!
Ale wróciłam, nadrobiłam i będę znowu zaglądać.

maxin, był jakiś problem z serwerem i było napisane, że zagraniczni użytkownicy mogą mieć problem - bo ja żadnego problemu nie miałam z logowaniem i w ogóle

czasAmi znika i nie ma dostepu dziwne to,MOZE COS PRZEPUDOWUJA??

ale i tak zauwazylam,ze laski zniknely,gdzie jest LILITH,GOSIEK,EWA,TRIN,MANADRYNKA,BASIEK,KROPECKA, I WIEL INNYCH LASKE?????????

zupelnie nie mam czasu na BB :/ czasami wejde, przeczytam jeden watek i wychodze. wiktor w dzien mi prawie nie spi, wieczorem jestem padnieta :/ no i jeszcze teraz ten slub

reklama
Do góry