reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

reklama
Witajcie dziewczyny!
Wreszcie zalozyli mi konto w pracy i moge przez chwile cos Wam napisac :)
Dostepu do kompa w prawdzie na razie nie mam non stop, ale od czasu do czasu moze z pracy cos skrobne.
U nas zapierdzielnik na maksa. Nie wiem juz jak sie nazywam
Alusia od wczoraj chodzi do zlobka. Dzis byla tam sama przez 3 h. Mam nadzieje, ze bedzie ok. Jak ja zawozilam to nawet nie zobaczyla, ze wychodze.
Czekamy na decyzje w sprawie kredytu. Cos sie obijaja. Mialo to szybko sie zalatwic, a juz trwa 3 tydzien. Mam nadzieje, ze zdazymy sie wyprowadzic do konca czerwca tak jak planowalismy.
W pracy ciagle mam szkolenia. Jeszcze potrwaja ze 2 tygodnie i wtedy ide do wlasciwej pracy. Z jednej strony nie moge sie doczekac, bo wreszcie bede cos pozytecznego robic, ale z drugiej strony skoncza sie dlugie przerwy i obijanie pewnie.
Bardzo za Wami tesknie i mysle o Was czesto. Zagladam regularnie na galerie, ale nie mam czasu odpisywac. Buziaki!!!

No fajnie móc w pracy zaglądać na BB ja tez tak mogę w przeciwnym razie bywałabym tU bardzo rzadko z braku czasu ! A tak to staram sie zaglądać codziennie.

smutno mi.............bo laski sie obijacie i nie piszecie..............
rozumiem brak czasu,pewnie pogoda bomba to siedzicie na dworze,fajnie u nas pogoda do d....

a+T+ faktycznie masz urwanie glowy,ale jak na razie widze,ze sobie radzisz i jeste dobrze,buzka dla was

No Maxin masz rację u nas są teraz upały i długi weekend. My cały czas grilujemy, a to nad jezioro, a to do rodziców, żeby Pola w basenie pływała- nie siedzimy w ogóle w domu, więc internet poszedł w odstawkę. Ale jak tylko jestem w domu od razu biegne zobaczyć co tam u was!

Maxinku, wszystkie nieobecne mysla o Was, ale nie da sie czesciej na bb. Ja juz w ogole nie mam na nic czasu, ale chwilami wieczorkiem mam ochote po prostu odpoczac i wtedy tu zagladam
BUZIAKI!

Dokladnie brak czasu przy tylu obowiazkach no i ta pogoda.... to dwie przyczyny ze tu tak pusto... tak mysle
My tez calymi dniami na polku... to u znajomych to u rodzinki...
Czesto czytam ale brakuje czasu na pisanie....

reklama
Zmiana pracy, zmiana mieszkania.....+ładna pogoda na spedzanie czaasu z Nati na dworze mam nadzieje ze wybaczycie i przepraszam......:-(Głowa peka deprecha wraca...

Do góry