reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

reklama
wiesz kazdy ma jakies problemy duze czy male i znika........ jak mijaja one to powraca miejmy nadzieje ze niedługo bedzie tu gwarno jak juz wszystkie sie o kolejne wystaraja....

Laski nie znikac mi tu!!!!! Wiem ze ciężko się zorganizować jak się nie jest na bb dłuższy czas ale na prawdę szoda tracić coś tak fajnego jak nasza znajomosć...

PS lilth tez coś nie ma ostanio

ja rozumiem heksa,tylko ostatnio nie moge sie z wami zgrac,kiedy jestem nikogo nie ma ,wieczorami widze ze jestecie,ale ja najczesciej padam po parcy ostatnio choroba,maz na kompie,ufff ciezko sie ugadac hihihi

ale najwazniejsze,ze nie zapominamy,ja jak czasmi nieweidze postow to juz mysle ze cos nie tak:confused:

WYJASNIAM:-)
:
tzw jezli ktos nie pisze dluzej postwo,nieodzywa sie, co tam u niego to mysle co sie z nim dzieje,ostatnie dni takie byly w ciagu dnia mega cisza moze jeden dwa posty i to wszytsko,dopiero rano widze,ze wieczorem byl ruch;-)i juz jest lzej

reklama
Do góry