reklama
zaczyna sie lato wiec pewnie tak bedzie zeszlego roku maluszki bylo pycie wiec czasu jakos bylo wiecej,hihihi wiekszosc zaczyna tylko czytac...........
u nas opogoda od wczora piekna,my jedy nuie mozemy sie cieszyc zabawa w parku,och ogrod by sie przydal,tak chciala bym kuopic malej basen,on uwielbia wode,noc co bedzuiemy m,usila chodzic na basen do parku dla bobasow;-)
tylko przez okres wakacji nie zapomnijcdie i bb
u nas opogoda od wczora piekna,my jedy nuie mozemy sie cieszyc zabawa w parku,och ogrod by sie przydal,tak chciala bym kuopic malej basen,on uwielbia wode,noc co bedzuiemy m,usila chodzic na basen do parku dla bobasow;-)
tylko przez okres wakacji nie zapomnijcdie i bb
u nas też pogoda piękna... a w weekendy to gdzieś pojechać się chce na świeże powietrze... szczególnie jak się mieszka w mieście, na durnym czwartym piętrze, i w ciągu dnia to można sobie powąchać "zapach" asfaltu i spalin :-wściekła/y: :-( ja chcę mieć domek z ogródkiem!!! zieleni i świeżego powietrza mi brak!!! ale niestety nie stać mnie nawet na większe mieszkanie a co tu o domu marzyć
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja też niestety tylko czasami odpisuję a tak to czytam... Ciągle mam coś do roboty w domu. Wychodzę też częściej z pieskiem, bo ma kolegę do zabawy, więc spokojnie wychodzimy razem z Anią z nim. Poza tym mimo, że mam domek to robimy jeszcze ten ogród i czekam aż trawa mi ładnie urośnie i Tomek zrobi ogrodzenie, żeby spokojnie sobie poużytkować go. Także siedzę w domu a taka ładna pogoda.... :-(
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
A wiec dzieje sie tak jak mówiłyscie powoli sie atmosfera rozluznia dzis juz jedziemy tam na mieszkanko spac i zaczynamy tam mieszkac nie mam tam netu wiec bedzie mi troszke ciezko z Wami utrzymac kontakt.Tak dziwnie jak nie wiem co u Was słychac ale mam nadzieje ze wszystki dobrze pozdrawiamy. I udanego zlotu.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
hej to ja juz mieszkam sobie i mam necik wiec powolutku zaczynam do was zglądac..... ale z zaległosciami bedzie kiepsko ale postaram sie na bieząco byc z WAmi
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Mam dla Was pozdrowienia od lilith. Ona ma popsuty komputer, więc nie ma do nas dostępu :-(Wszystkie Was przeprasza, że nie wysłała jeszcze kartek, ale po prostu nie ma adresów, bo miała w komputerze. Także wybaczcie jej. Judysi się znowu jakaś angina przyczepiła. Ogólnie lilith jest w dobrym humorze (wyczułam w jej głosie ) Dobrze im się układa z Jackiem :-)
reklama