reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

heksulka głowa do góry wszystko się ułoży tylko czasu potrzeba, po prostu za dużo na raz! Trzymaj się kochaniutka, dasz radę!!!

reklama
zaczyna sie lato wiec pewnie tak bedzie zeszlego roku maluszki bylo pycie wiec czasu jakos bylo wiecej,hihihi wiekszosc zaczyna tylko czytac...........

u nas opogoda od wczora piekna,my jedy nuie mozemy sie cieszyc zabawa w parku,och ogrod by sie przydal,tak chciala bym kuopic malej basen,on uwielbia wode,noc co bedzuiemy m,usila chodzic na basen do parku dla bobasow;-)

tylko przez okres wakacji nie zapomnijcdie i bb:rofl2:

u nas też pogoda piękna... a w weekendy to gdzieś pojechać się chce na świeże powietrze... szczególnie jak się mieszka w mieście, na durnym czwartym piętrze, i w ciągu dnia to można sobie powąchać "zapach" asfaltu i spalin :-:)wściekła/y: :-( ja chcę mieć domek z ogródkiem!!! zieleni i świeżego powietrza mi brak!!! ale niestety nie stać mnie nawet na większe mieszkanie a co tu o domu marzyć :baffled: :no:

Ja też niestety tylko czasami odpisuję a tak to czytam... Ciągle mam coś do roboty w domu. Wychodzę też częściej z pieskiem, bo ma kolegę do zabawy, więc spokojnie wychodzimy razem z Anią z nim. Poza tym mimo, że mam domek to robimy jeszcze ten ogród i czekam aż trawa mi ładnie urośnie i Tomek zrobi ogrodzenie, żeby spokojnie sobie poużytkować go. Także siedzę w domu a taka ładna pogoda.... :-(

A wiec dzieje sie tak jak mówiłyscie powoli sie atmosfera rozluznia dzis juz jedziemy tam na mieszkanko spac i zaczynamy tam mieszkac nie mam tam netu wiec bedzie mi troszke ciezko z Wami utrzymac kontakt.Tak dziwnie jak nie wiem co u Was słychac ale mam nadzieje ze wszystki dobrze pozdrawiamy. I udanego zlotu.

Fajnie Heksula! Zaglądaj jak najczęściej. A na twoim suwaczku widzę, że twój urlop się zbliża- pamiętaj o naszym spotkaniu!:-):tak: Bo przyjeżdżasz nad morze, tak?

Mam dla Was pozdrowienia od lilith. Ona ma popsuty komputer, więc nie ma do nas dostępu :-(Wszystkie Was przeprasza, że nie wysłała jeszcze kartek, ale po prostu nie ma adresów, bo miała w komputerze. Także wybaczcie jej. Judysi się znowu jakaś angina przyczepiła. Ogólnie lilith jest w dobrym humorze (wyczułam w jej głosie :tak:) Dobrze im się układa z Jackiem :-)

reklama
Do góry