reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Pflume - gratuluje dziewczynki :)
Wszystkim gratuluje dobrych wieści.
Co do konfliktu to w pierwszej ciazy sie nie dostaje zastrzyku chyba, dopiero przy drugiej lub po urodzeniu pierwszego i powinno to byc z NFZ (chociaz o krążku tez tak myslalam )
anka - trzymam kciuki zeby to nie bylo nic zlego :*

Ostatnia edycja:
reklama
AANKA nie zamartwiaj sie , choc Cie doskonale rozumiem, ale do wtorku tylko weekend zostal, bedzie dobrze!!!

aanka musi być dobrze:) To ,że ten lekarz nigdy wcześniej czegoś takiego nie widział to o niczym nie świadczy. Może sprzęt nienajlepszy, może jego kompetencje... Trzymam za Was kciuki:)

Ankaaaaaaaa to masz niespodziewanke gatuluje synusia;-) A co do tego "cos" nie stresuj sie i nie martw na zapas poki cos konkretnego nie uslyszysz no i wierze ze trdniej to przetrwac w pojedynke skoro M nie bedzie ale dasz rade 3 mam kciuki...
Flower dobrze zepostawilas na panike i intuicje tez bym tak zrobila a maz to chyba kopniakiem by mnie tam wykopal na szczescie wiesz teraz na czym stoisz oszczedzaj sie;-)

I TU MAM PYTANIE- KOCHANECZY JAK CHODZICIE ZAWSZE CZUJECIE TAKI UCISK NA DOLE...kurde bo ja tak i zaczynam sie martwic czy moj synulek tez nie jest nisko (i podobne konsekwencje jak u >Ciebie FLOWER) bo i brzuch nisko...kurka wodna...tu nie ma lekarzy prywatnych, wiec musze czekac albo nie wiem

susumali ja tez tak mam. Czasami to mam wrażenie,że urodzę w biegu:) ale u lekarza było wszystko ok..

Dzieki dziewczyny za slowa wsparcia. U tego lek nie mam za kazdym razem usg dzisiaj sama nalegalam mowiac ze chce zobaczyc malenstwo. No i zoabczylam siusiaka i dodatek. Musi byc wszystko oki nie widze inaczej. Na czas wyjazdu M poajde do mamy i we wtorek sie dowiem ze to byl jakis artefakt a jak nie to ze nie jest to nic groznego itp

kurcze ja ostatnie usg miałam pod koniec marca... A jak moja młoda okaże się młodym???? Ale by były jaja....

aanka na pewno będzie dobrze:) Czekamy razem z tobą na dobre wieści:)

reklama
Do góry