reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
o kurde, serio? hm... w takim razie muszę poszukać w internecie, bo nie wiem juz sama czy ja to gdzies przeczytałam czy od lekarza wiem...?
Ale to nie teraz, bo jade znów na ktg. Od rana tępy ból w dole brzucha, a od 3 godzin nieregularne skurcze. Nie wiem czy to "to" czy tylko przepowiadające...ale lepiej sprawdzic.

z tą no-spą to jest różnie chyba jeśli chodzi o lekarzy. Moja gin mi kazała brać, a jak mi się akurat kończyła (forte) i byłam na usg u innego gina i poprosiłam o receptę to usłyszałam, że on za no-spą nie jest i mi nie da recepty :|:|
Potem go spotkałam na IP i jakiejś lasce też mówił, że do no-spy jest sceptycznie nastawiony.

Co nie zmienia faktu, że większość ją bierze. Ja też do nich należałam.

Patisa-całą ciążę zażerałam wręcz Nospę Fortę 3x1 gdyby nie ona i magnez oraz luteina pewnie bym nie donosiła tej ciąży i wtaki sposób doczekałam się upragnionego 2 dzieciaczka silnego,zdrowego i dużego synusia :-).W pierwszej ciąży z Wiką też brałam jakoś od połowy ciąży .Wika dziś ma skończone 11 lat i jest zdrową małą kobitą:tak:.
Wiadomo bierze się leki tylko wtedy gdy trzeba a nie jak dropsiki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Patisa-całą ciążę zażerałam wręcz Nospę Fortę 3x1 gdyby nie ona i magnez oraz luteina pewnie bym nie donosiła tej ciąży i wtaki sposób doczekałam się upragnionego 2 dzieciaczka silnego,zdrowego i dużego synusia :-).W pierwszej ciąży z Wiką też brałam jakoś od połowy ciąży .Wika dziś ma skończone 11 lat i jest zdrową małą kobitą:tak:.
Wiadomo bierze się leki tylko wtedy gdy trzeba a nie jak dropsiki ;-)

Dokładinie ja też brałam leki, takie same jak Lana i dzięki nim donosiłam ciążę. A moją córcia jest śliczną i zdrową dziewczynką.

Do góry