reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Szuszu-ale przystojniak:-)
wiara-nadzieja-miłość-gratulacje z udanej wizyty:tak:
Pflaume- gratuluję Kasieńki!!!!!!!!!!!:-)
Karolap5-no to faktycznie wizyta baaardzoooo uboga :-(ja tam już się tak wycwaniłam ,że piszę sobie wszystkie pytania na kartce i nie wyjdę z gabinetu gdy gin nie odpowie mi na wszystkie nękające mnie sprawy:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
no wiesz.. ja za krążek myślałam, że też nie się płaci a tu zonk ehheh zapytam na następnej wizycie bo mnie to już nic nie zdziwi hehe

u mnie w szpitalu w Świnoujściu za krążek czyli pesar się nie płaci tylko w prywatnym gabinecie

Dziewczyny!
Wczoraj się już tak zeschizowałam tym niskim położeniem, że aż się pobeczałam po pracy czekając na męża.
Zadzwoniłam zgodnie z Waszymi radami do gin - baba w rejestracji spławiła mnie stwierdzając, że jak nie mam bóli ani skurcz to mam czekać do wizyty i tyle. Ale teściowa zadzowniła na komórkę prywatną do gina i kazał mi pzryjechać do szpitala dzisiaj na jego dyżur, że sprawdzi (podejrzewał, że nic poważnego ale nie mozna lekcewazyc).
Byłam dzisiaj i miałam usg i badanie dowcipne (po raz pierwszy w ciązy) no i niestety faktycznie mała jest za nisko (główka poniżej spojenia łonowego), szyjka krótka (nawet nie pytałam na ile bo się bałam usłyszeć odp) i miękka ale na szczęście zamknięta.
Mam obowiązkowo leżeć i oszczędzać się przez weekend i zjawić się w pon na kontrolę.

Mąż stwierdził wczoraj że "cudak" jestem i histeryzuję a tu proszę...
Płakać mi się chce jak pomyślę że jakby nie wczorajszy tel to dalej bym pracowala na siedząco po 8-9h i ciwczyła na szkole rodzenia od wt (a lekarz zakazał teraz nawet na basen isc) i mogłoby sdię coś stać dzidzi...

Dziewczyny!
Wczoraj się już tak zeschizowałam tym niskim położeniem, że aż się pobeczałam po pracy czekając na męża.
Zadzwoniłam zgodnie z Waszymi radami do gin - baba w rejestracji spławiła mnie stwierdzając, że jak nie mam bóli ani skurcz to mam czekać do wizyty i tyle. Ale teściowa zadzowniła na komórkę prywatną do gina i kazał mi pzryjechać do szpitala dzisiaj na jego dyżur, że sprawdzi (podejrzewał, że nic poważnego ale nie mozna lekcewazyc).
Byłam dzisiaj i miałam usg i badanie dowcipne (po raz pierwszy w ciązy) no i niestety faktycznie mała jest za nisko (główka poniżej spojenia łonowego), szyjka krótka (nawet nie pytałam na ile bo się bałam usłyszeć odp) i miękka ale na szczęście zamknięta.
Mam obowiązkowo leżeć i oszczędzać się przez weekend i zjawić się w pon na kontrolę.

Mąż stwierdził wczoraj że "cudak" jestem i histeryzuję a tu proszę...
Płakać mi się chce jak pomyślę że jakby nie wczorajszy tel to dalej bym pracowala na siedząco po 8-9h i ciwczyła na szkole rodzenia od wt (a lekarz zakazał teraz nawet na basen isc) i mogłoby sdię coś stać dzidzi...

Flower dobrze że poszłaś do lekarza, my kobiety mamy intuicję, ja jak czułam że coś jest nie tak, też poszłam i IP, okazało się, że szyjka się skraca.
Oszczędzaj się i uważaj na siebie. Najgorsze jest to, że masz miękką szyjkę..A skurczy nie masz?

reklama
Do góry