reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

U mnie niewiele nowego, codziennie na szkoleniu jestem, jeszcze trochę mi zostało- koniec 21 lipca... Nie mam na nic czasu, wracam padnięta i muszę do lekcji z Wikim siadać, sprzątam w weekendy bo w tygodniu tylko na bieżąco coś ogarniam... Ale ogólnie jest ok :)

reklama
Bietka to ci się imprezy szykują:)

Bobo z tą pralką bomba:)

też napisze bo mi się przypomniało jak mi m ostatnio kawał opowiadał

wraca mąż z delegacji a tam w jego łóżku obcy facet a żona w łazience, więc mąż do kochana mówi że się schowa do szafy i zobaczy co ta jego żona potrafi i się schwał, żona wychodzi z łazienki i mówi do kochanka
- bież mnie z przodu z tyłu szybko wolno tak żebym się posikała z rozkoszy

a kochanek na to

- otwórz szafę to się zesr..asz

Dobry wieczór dziewczynki!!!
Nie zaglądałam,bo siedzę w mega dole,nic mnie w zasadzie nie cieszy,mam chyba syndrom 40-latki.Stara,gruba,brzydka i nikomu niepotrzebna.
W tym miesiącu kasa to moja bolączka,dzień dziecka powinien być kilka dni później,a jeszcze Kamilka 2 czerwca kończy 13 lat,buuu!!!

Aniś trochę mnie rozweseliłaś zdaniem do Eli :Bietka ty ślepaku,kurczę oplułam się ze śmiechu!!!

Miło mi,że okazujecie zainteresowanie moją osobą.
A to piosenka ,która odzwierciedla moje samopoczucie :Papa Dance - Ocean wspomnień - YouTube

Bobo szkolenie mi się podoba, sporo się nauczyłam, do tej pory nie znałam się totalnie na kwiatach a co dopiero na kompozycjach z kwiatów :) Nie wiem czy praca będzie ale na pewno będę miała dodatkowy zawód więc łatwiej będzie coś znaleźć a w razie czego będę najwyżej ogłaszać się do bukietów ślubnych itd, dekoracji sal na wesela czy Kościołów albo się rozstawię pod cmentarzem z pogrzebówką bo to chyba najbardziej chodliwe :) a tak na poważnie to zobaczymy jak będzie po szkoleniu.

6 mamo jak Ci zaraz zapodam kopa w Twoj sexi tylek to sie opamietasz :tak: nie wolno tak myslec o sobie. jestes supwr babka potrzebna tu nam i swoim dzieciakom. a najlepszym prezentem na dzien dziecka dla Twoich skarbow bedzie dzien spedzony z Toba :) zadnych dolow!!!!!!!!! a sioooooooo doly od 6 mamy !!!!!!!!!!
evel a jak m? grzeczny? ehhhhh teraz ciezko z praca :(

reklama
Do góry